Πασκουάλ: «Δύσκολο να κερδίσεις με 17 λάθη και 4/20 τρίποντα»

Γιώργος Κούβαρης
Πασκουάλ: «Δύσκολο να κερδίσεις με 17 λάθη και 4/20 τρίποντα»
Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε μετά την ήττα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο Μόναχο, την οποία στήριξε στα πολλά λάθη και στο κακό ποσοστό της ομάδας του έξω από τη γραμμή των 6.75 μέτρων.

«Συγχαρητήρια στη Μπάγερν για τη νίκη της. Ήταν ένα σκληρό και ισορροπημένο ματς. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο ως το τέλος. Για εμάς η εικόνα είναι ξεκάθαρη. Είχαμε 17 λάθη και μόλις 4 στα 20 σουτ τριών πόντων και με αυτούς τους αριθμούς, ειδικά σε ένα εκτός έδρας ματς, είναι δύσκολο να κερδίσεις. Είχαμε τις πιθανότητές για τη νίκη ως το τέλος, αλλά είναι δεδομένο πως πρέπει να βελτιωθούμε» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Όσο για το αν του προκάλεσε έκπληξη η βελτιωμένη εικόνα της γερμανικής ομάδας σε σχέση με το πρώτο ματς, απάντησε: «Δεν μου προκάλεσε έκπληξη η καλή εικόνα της Μπάγερν. Ήταν δεδομένο πως θα παρουσιαζόταν πιο έτοιμη μετά το πρώτο ματς. Στον αγώνα με την Εφές ήταν ανταγωνιστική για 20-25 λεπτά, ωστόσο δέχθηκε 3-4 τρίποντα στη σειρά και ήταν δύσκολο να επιστρέψει. Κάθε ματς στην EuroLeague είναι ξεχωριστό, οπότε δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.