Αγιόν: «Η κατάσταση των γονιών μου είναι σταθερή» (pic)

Αγιόν: «Η κατάσταση των γονιών μου είναι σταθερή» (pic)

Αγιόν: «Η κατάσταση των γονιών μου είναι σταθερή» (pic)
Ο Γκουστάβο Αγιόν αποκάλυψε ότι ο λόγος της απουσίας του από τις υποχρεώσεις της Ρεάλ Μαδρίτης το τελευταίο διάστημα ήταν το σοβαρό πρόβλημα υγείας των γονιών του, ευχαριστώντας άπαντες για την κατανόηση και τη στήριξη.

Το μήνυμα του Μεξικανού σέντερ της «Βασίλισσας» πριν από την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (17/10, 21:45) στο Mediolanum Forum.

«Αγαπημένοι μου φίλοι...

Η υγεία των γονιών μου είναι σταθερή, γι' αυτό ακριβώς θέλω να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον, τα μηνύματα και τις εκδηλώσεις στήριξης όλο αυτό το διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Πάμπλο Λάσο και τον Χουάν Κάρλος Σάντσεθ, υπεύθυνο του τμήματος μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης που μου επέτρεψαν να είμαι στο πλευρό των γονιών μου και να τους βοηθήσω στο μέτρο του δυνατού.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την κατανόησή τους στο διάστημα της απουσίας μου, τα μηνύματα στήριξής τους και τη δύναμη που μου έδωσαν. Προς το κλαμπ, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου, το σταφ και τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, θα ήθελα να τους πω ότι θα δουλεύω καθημερινά στο πιο υψηλό επίπεδο ώστε να σας ανταποδώσω τη βοήθεια αυτό το διάστημα. Σας ευχαριστώ».