Στο Μόναχο για να... ζευγαρώσει τις νίκες του ο ΠΑΟ!

Αντωνία Σπανού
Στο Μόναχο για να... ζευγαρώσει τις νίκες του ο ΠΑΟ!
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ φιλοξενείται στο Μόναχο από την Μπάγερν και θέλει την νίκη για να ξεκινήσει με το απόλυτο και να μπει με το δεξί στην... διαβολοβδομάδα.

Η πρώτη αγωνιστική ανήκει στο παρελθόν και η δεύτερη με την τρίτη απέχουν μόλις δύο μέρες μεταξύ τους. «Διαβολοβδομάδα» στην Euroleague και το ταξίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ξεκινάει από το Μόναχο, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν (21:30, NS1).

Οι «πράσινοι» μετά το νικηφόρο τους ξεκίνημα, βγαίνουν για πρώτη φορά εκτός ΟΑΚΑ και θέλουν την νίκη που θα τους κρατήσει στην κορυφή, αλλά θα γίνει και ένα γερό βήμα ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Αγωνιστικά ο Τσάβι Πασκουάλ αυτή την φορά, σε αντίθεση με το πρώτο ματς επέλεξε να αφήσει εκτός δωδεκάδας τον Ίαν Βουγιούκα και πήρε μαζί του τον Γιώργος Παπαγιάννη, που θα επιστρέψει με αυτόν τον τρόπο στην Euroleague, μετά την φυγή του στο ΝΒΑ.

Προβλήματα αγωνιστικά δεν υπάρχουν και ο Παναθηναϊκός και άπαντες είναι πανέτοιμοι για μια δύσκολη εβδομάδα, γνωρίζοντας καλά τις... κακοτοπιές της διπλής εβδομάδας.

Από την πλευρά τους οι Γερμανοί επέστρεψαν στην Euroleague, μετρούν ήδη μια ήττα από την πρώτη αγωνιστική και ψάχνουν και αυτοί την νίκη που θα τους δώσει ώθηση για την συνέχεια, αναγνωρίζοντας πάντως τις δυσκολίες που έχει αυτό το έργο κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκό.