Μπαίνει στην νέα εποχή μέσω... Μόσχας!

Αντωνία Σπανού
Μπαίνει στην νέα εποχή μέσω... Μόσχας!
Ο Ολυμπιακός κάνει ντεμπούτο στην Euroleague κόντρα στην Χίμκι και θέλει να μπει με το δεξί σε μια σεζόν που έχει πολλά νέα δεδομένα να διαχειριστεί, αλλά με στόχο πάντα την κορυφή.

Η Euroleague ξεκίνησε και δεν θα μπορούσαν οι… φίλοι του μπάσκετ να είναι πιο χαρούμενοι γι’ αυτό. Ο Ολυμπιακός, μετά τον Παναθηναϊκό που έκανε νικηφόρο ντεμπούτο χθες (11/10), φιλοξενείται στην Μόσχα από την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα (20:00, NS1) και θέλει μια νίκη κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο για να κάνει το πρώτο βήμα από τα πολλά που ακολουθούν. Ο Ντέιβιντ Μπλατ επιστρέφει στην Euroleague, μαζί του έχει φέρει πολλά νέα δεδομένα για τον Ολυμπιακό και οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη.

Αγωνιστικά οι δύο νέοι Αμερικανοί θα πάρουν μια πρώτη γεύση από την Euroleague, ενώ οι υπόλοιποι γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σημαντικά είναι τα θετικά αποτελέσματα σε έναν «Μαραθώνιο». Ο Αμερικανοισραηλινός προπονητής θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για την συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος ταλαιπωρούνταν από πρόβλημα τραυματισμού, αλλά πλέον προπονείται με τους συμπαίκτες του και μένει να κριθεί η συμμετοχή του στην έναρξη της Euroleague. Από την πλευρά της η Χίμκι έχει και εκείνη αρκετά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα δει γνώριμα πρόσωπα, αλλά και για τους Ρώσους είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσουν με νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο και φέτος να κάνουν το κάτι παραπάνω στην διοργάνωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.