Πασκουάλ: «Ο Θανάσης βοήθησε πολύ με την είσοδό του»! (vid)

Πασκουάλ: «Ο Θανάσης βοήθησε πολύ με την είσοδό του»! (vid)
Ο Τσάβι Πασκουάλ έκανε λόγο για ένα κλασικό παιχνίδι πρεμιέρας EuroLeague ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στον Θανάση Αντετοκούνμπο και τον Νικ Καλάθη.

«Κατ' αρχάς, έγινε ένα σπουδαίο παιχνίδι που το απόλαυσαν όλοι. Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι πρεμιέρας στην EuroLeague όπου είδαμε πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και από τα οποία μπορούμε να μάθουμε» εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του στη συνέντευξη Τύπου ο Καταλανός προπονητής.

Πρόσθεσε λέγοντας: «Το αρνητικό ήταν ότι αφήσαμε τον Ουίλμπεκιν να βρει ρυθμό και να σουτάρει πολλές φορές μόνος του. Όταν παίζεις απέναντι σε έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου είναι απαράδεκτο να κάνεις τέτοια λάθη. Το σημαντικό ήταν ότι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα καταφέραμε να είμαστε μέσα σε αυτό, να μην χάσουμε τη συγκέντρωσή μας και να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε. Πολλές φορές επίσης ήμασταν οριακά στο να βγούμε στην αντεπίθεση όμως η μπάλα κατέληγε στα χέρια της Μακάμπι».

«Ήταν ένα παιχνίδι που οι παίκτες που παίζουν στο "2" και "3" άξιζαν να παίξουν πολλά λεπτά γιατί συνείσφεραν πολλά πράγματα. Θέλω να τους συγχαρώ όλους, οι παίκτες έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά είναι αλήθεια ότι ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βοήθησε πολύ με την είσοδό του και πρέπει να τον συγχαρούμε ιδιαιτέρως. Σιγά σιγά πρέπει να βελτιωθούμε, αυτό είναι ξεκάθαρο. Κάθε μέρα πρέπει να είμαστε καλύτεροι από την προηγούμενη. Κάθε βράδυ θα έχουμε έναν δυνατό αντίπαλό μας όπως η Μακάμπι και κάθε φορά πρέπει να βρίσκουμε τον τρόπο για τη νίκη. Πρέπει συνεχώς να παίζουμε όλο και καλύτερα».

Κατέληξε λέγοντας: «Ο Καλάθης έκανε καλό παιχνίδι, είχε 14 ασίστ. Όταν έχεις έναν παίκτη ο οποίος κάνει καλή δουλειά, δεν έχεις λόγο να τον βγάλεις. Ο στόχος είναι να πάρεις τη νίκη και σήμερα ο Νικ οργάνωσε καλά το παιχνίδι»