Μπερτομέου: «Το Palau είναι το χειρότερο γήπεδο στην Ευρώπη»!

Μπερτομέου: «Το Palau είναι το χειρότερο γήπεδο στην Ευρώπη»!

Μπερτομέου: «Το Palau είναι το χειρότερο γήπεδο στην Ευρώπη»!
Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου μίλησε για την ανακατασκευή του Palau Blaugrana κι εξήγησε ότι το υπάρχον γήπεδο όπου αγωνίζεται η Μπαρτσελόνα είναι το χειρότερο στην Ευρώπη.

Το Palau Blaugrana θα ανακατασκευαστεί τα επόμενα χρόνια θα είναι ένα υπερσύγχρονο γήπεδο χωρητικότητας 10.000 θέσεων, αντάξιο της ιστορίας Μπαρτσελόνα. Από την πλευρά του, ο Τζόρντι Μπερτομέου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Tu dirás» του ραδιοφωνικού σταθμού RAC 1, μιλώντας για την αναγκαιότητα του συγκεκριμένου project.

«Είναι πολύ σημαντικό για την Μπαρτσελόνα να αποχωρήσει από το γήπεδο που σήμερα είναι το χειρότερο στην Ευρώπη και δεν της επιτρέπει να αξιοποιήσει στο έπακρο τις ευκαιρίες και το δυνατό brand name της. Το Palau Blaugrana έχει τεράστιους περιορισμούς... Το σημαντικό στην περίπτωση της Μπαρτσελόνα είναι να αγωνίζεται σε ένα γήπεδο που θα της επιτρέψει να δημιουργήσει πόρους και να είναι ανταγωνιστική χωρίς να χρειάζεται τη στήριξη της ποδοσφαιρικής ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.