«Ποδαρικό» με το δεξί θέλει ο Παναθηναϊκός!

Αντωνία Σπανού
«Ποδαρικό» με το δεξί θέλει ο Παναθηναϊκός!
Ανοίγει η αυλαία για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στην φετινή Euroleague, που υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ και θέλει την πρώτη νίκη της σεζόν μπροστά και στον κόσμο του.

Και ναι είναι γεγονός η Euroleague ξεκινά και από τις ελληνικές ομάδες η πρεμιέρα γίνεται με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ που αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ (21:00, ΝS2).

Οι ανανεωμένοι «πράσινοι» θα κάνουν πρεμιέρα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και θέλουν μόνο την νίκη μπροστά στο κοινό τους, που έσπασε κάθε ρεκόρ στα διαρκείας και ανυπομονεί να δει την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ από κοντά.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, άπαντες είναι ετοιμοπόλεμοι και θέλουν αυτή την πρώτη νίκη, κόντρα σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους, ώστε να μπουν με το δεξί στην Euroleague.

Οι... νεοφερμένοι αναμένεται να πάρουν μια «γεύση» από ΟΑΚΑ και πλέον όλοι μπαίνουν σε θέση εκκίνησης για μια νέα συναρπαστική χρονιά, με στόχο, όπως κάθε χρόνο, την κορυφή.

Απο την πλευρά της και η Μακάμπι ανανεώθηκε, έκανε εξαιρετικές μεταγραφές και φαίνεται αποφασισμένη να αφήσει πίσω της τις αποτυχίες των τελευταίων ετών και να παλέψει για να επανέλθει στο υψηλότερο επίπεδο. Την πρώτη αυτή αγωνιστική ξεκινάει από τα... βαθιά, αφού πρέπει να ξεπεράσει την αρχική αμηχανία κόντρα σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της Ευρώπης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.