«Άλλο πράγμα ο περυσινός και άλλο ο φετινός Ολυμπιακός!» (gTV)

«Άλλο πράγμα ο περυσινός και άλλο ο φετινός Ολυμπιακός!» (gTV)

Αντώνης Καλκαβούρας
«Άλλο πράγμα ο περυσινός και άλλο ο φετινός Ολυμπιακός!» (gTV)
Ο Νάϊτζελ Ουίλιαμς-Γκος αποκαλύπτει στην Euroleague Greece με τι θα είναι ευχαριστημένος στο τέλος της χρονιάς, αποδεικνύεται άριστος γνώστης της ιστορίας του Ολυμπιακού και των επιτευγμάτων του Σπανούλη κι απαντά για το πόσο συχνά ακούει τη λέξη... Παναθηναϊκός!

Γεννημένος στο Χάπι Βάλεϊ, μία μικρή καταπράσινη κωμόπολη 20 λεπτά νοτιοανατολικά του Πόρτλαντ και μεγαλωμένος στο Λας Βέγκας, ο 24χρονος νεοαποκτηθείς Αμερικανός combo-guard του Ολυμπιακού, έμαθε από μικρός να βρίσκεται με το ένα πόδι εδώ και με το άλλο εκεί. Ίσως γι' αυτό και χαρακτηρίζεται από μεγάλη ευχέρεια στην προσαρμογή.

Οι επιδόσεις του με το κολέγιο Ουάσινγκτον (2013-2015 στο Σιάτλ) αλλά κυρίως αυτές της τελευταίας πανεπιστημιακής του χρονιάς (2016-17) με τα χρώματα του Γκονζάγκα (μ.ο. 16,8π., 6,0ρ. & 4,7ασ.), ήταν αρκετές για να επιλεγεί στο ντραφτ (νο55) από τους Γιούτα Τζαζ, ενώ η περυσινή πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη με τη φανέλα της Παρτίζαν στην Αδριατική Λίγκα και το Eurocup, αποτέλεσε το διαβατήριο για την «εκτόξευσή του» στην Euroleague.

O λόγος για τον Νάϊτζελ Ουίλιαμς-Γκος που λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μιλάει στην Euroleague Greece για τους στόχους της σεζόν που αρχίζει, την επιρροή του Ντέϊβιντ Μπλατ στο παιχνίδι της ομάδας, την ιστορία και το όνομα του Ολυμπιακού σαν σύλλογο και του Σπανούλη σαν παίκτη, καθώς και για το πολυαναμενόμενο πρώτο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Απολαύστε τον στο video που ακολουθεί.