«Θα εκπλαγούν πολλοί από την απόδοσή μου!» (gTV)

«Θα εκπλαγούν πολλοί από την απόδοσή μου!» (gTV)
O δύο φορές πρώτος σκόρερ της Euroleague, Κιθ Λάνγκφορντ, μιλάει στην Euroleague Greece για την πρεμιέρα των «πρασίνων» κόντρα στην Μακάμπι και δηλώνει ότι η προοπτική συμμετοχής στο πρώτο του Final 4 τον κάνει να νιώθει ότι καριέρα του αρχίζει από την αρχή!

Στα 35 του χρόνια, με 4 χρόνια στο κολέγιο του Κάνσας και συνολικά 15 διαφορετικές ομάδες στο ενεργητικό του (στο διάστημα 2005-2018 σε ΗΠΑ, Ευρώπη και Ασία) αλλά και με δύο τίτλους πρώτου σκόρερ στην Euroleague, θα 'λεγε κανείς ότι η 8η σεζόν του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα είναι μία από τις τελευταίες της καριέρας του. Τουλάχιστον αυτό ισχύει για τους περισσότερους παίκτες που στην ηλικία του, αγωνίζονται ακόμη στο υψηλότερο επίπεδο.

Όχι όμως για τον Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίες «εισέπραξε» την μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για επανεκκίνηση στην καριέρα του! Όσο παράδοξο κι αν ακούγεται αυτό! Μιλώντας στην Euroleague Greece, λίγες μέρες πριν από την μάχη της πρεμιέρας απέναντι σε μία από τις πολλές «πρώην» ομάδες του στην διοργάνωση (2011-12), ο συμπαθέστατος Αμερικανός guard δηλώνει ανυπόμονος για την μεγαλύτερη ευκαιρία που είχε ποτέ, για να διεκδικήσει την πρόκριση σε ένα Final 4!

Ο νεοαποκτηθείς άσος του «τριφυλλιού» δηλώνει ευθαρσώς ότι η νέα του ομάδα είναι μεγαλύτερος σύλλογος από την Μακάμπι και γεμάτος αυτοπεποίθηση, προειδοποιεί ότι στη διάρκεια της σεζόν, πολλοί είναι αυτοί που θα εκπλαγούν απ' αυτά που θα κάνει στο παρκέ! Η συνέχεια επί της οθόνης...