Γιαννακόπουλος: «Μακάρι να έρθει ο Ολυμπιακός στα επόμενα τουρνουά»

Γιαννακόπουλος: «Μακάρι να έρθει ο Ολυμπιακός στα επόμενα τουρνουά»

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος: «Μακάρι να έρθει ο Ολυμπιακός στα επόμενα τουρνουά»
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος και τόνισε πως θα ήθελε να δει τον Ολυμπιακό στις επόμενες διοργανώσεις.

Συγκινητική ήταν η πρώτη μέρα του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τα όσα έγιναν, ενώ ανέφερε πως θα ήθελε να δει και τον Ολυμπιακό να παίρνει μέρος στα μελλοντικά τουρνουά

«Θέλαμε σίγουρα την Μακάμπι, με την οποία έχουμε διαχρονικά καλές σχέσεις, ως οικογένεια και ως ομάδες. Θέλαμε και την Φενέρ λόγω του Ομπράντοβιτς. Θα ήταν ιδανικό να ήταν ο Ολυμπιακός. Μακάρι να γίνει στο μέλλον», ήταν τα λόγια του «ισχυρού άνδρα» της «πράσινης» ΚΑΕ.

Για τον χαρακτήρα του Παύλου Γιαννακόπουλου: «Αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία. Να μπορείς να κερδίζεις χωρίς να δημιουργείς αντιπάλους και να εμπνέεις τον σεβασμό. Ο πατέρας μου θα ήταν πολύ χαρούμενος βλέποντας όλο τον Παναθηναικό στο ΟΑΚΑ. Στο χέρι μας είναι να το καταφέρουμε. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι».

Για την Euroleague που θέλει να ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για το Final Four του 2020: «Συζητιέται έντονα, υπάρχει διάθεση, μπορεί να μην είναι το ΟΑΚΑ το γήπεδο. Yπάρχει η σκέψη για κάτι πολύ όμορφο».

Για τη σχέση του με τη Euroleague: «Λάθη πάντα γίνονται, υπήρξαν λάθος αντιδράσεις. Τα συζητήσαμε, τα βάλαμε κάτω, τα αφήσαμε πίσω και προχωράμε».

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο: «Είμαι πολύ αισιόδοξος, έχουμε φτιάξει μία πολύ καλή ομάδα που έχει την δυνατότητα να φτάσει μέχρι το τέλος»