«Χρειάζομαι κι άλλη EuroLeague για να αποσυρθεί η φανέλα μου» (gTV)

«Χρειάζομαι κι άλλη EuroLeague για να αποσυρθεί η φανέλα μου» (gTV)

Γιώργος Κούβαρης
«Χρειάζομαι κι άλλη EuroLeague για να αποσυρθεί η φανέλα μου» (gTV)
Ο Νικ Καλάθης μιλάει στην EuroLeague Greece για τα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι μέχρι την ανανέωση του συμβολαίου του, τον νέο Παναθηναϊκό, τον Τσάβι Πασκουάλ, στέκεται στα νέα αποκτήματα της ομάδας ενώ υπογραμμίζει ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.

Το «φλέγον» ζήτημα του περασμένου καλοκαιριού από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η σεζόν με την κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν ένα και μοναδικό.

«Θα ανανεώσει ο Νικ Καλάθης στον Παναθηναϊκό;» Η απάντηση δεν άργησε να έρθει. Στις 27 Ιουνίου έγινε γνωστή η συμφωνία του με τους «πράσινους» για άλλα τρία χρόνια και 10 μέρες αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα από την διοίκηση της ομάδας. Ο φυσικός ηγέτης των «πρασίνων» μιλώντας στην EuroLeague Greece ξεκαθάρισε ότι για την Ευρώπη υπήρχε μόνο ο Παναθηναϊκός για εκείνον ενώ είπε με περίσσια δόση σιγουριάς ότι θέλει να κλείσει την καριέρα του με το τριφύλλι στο στήθος.

Επιπλέον μίλησε για την κρυφή του πεποίθηση. Να δει το νούμερο «33» να αναρτηθεί και να μείνει για πάντα στην οροφή του ΟΑΚΑ ωστόσο υπογράμμισε ότι για να γίνει αυτό «πρέπει να πετύχω πολλά ακόμα με τον Παναθηναϊκό και το κυριότερο; Να κατακτήσω μία EuroLeague ακόμα!»

O Καλάθης έκανε ειδική αναφορά στα νέα αποκτήματα του Παναθηναϊκού, στη συνύπαρξή του με τον Κιθ Λάνγκφορντ στην περιφέρεια, στο μεγάλο στόχο του Final 4, ενώ αποθέωσε τον προπονητή του, Τσάβι Πασκουάλ.