Ο Τζόρντι Μπερτομέου στην Αθήνα για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

Ο Τζόρντι Μπερτομέου στην Αθήνα για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»!

Gazzetta team
Ο Τζόρντι Μπερτομέου στην Αθήνα για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»!
Ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της EuroLeague Basketball, Τζόρντι Μπερτομέου, θα βρεθεί στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ως επίσημος προσκεκλημένος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Το «τριφύλλι» θα τιμήσει την μνήμη του ιστορικού προέδρου της ΚΑΕ με τη διεξαγωγή του σπουδαίου τουρνουά που θα διεξαχθεί το διήμερο 27-28/9 με τη συμμετοχή της Χίμκι, της Φενέρμπαχτσε και της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στις εξέδρες του ΟΑΚΑ θα βρεθούν, μεταξύ άλλων, το ποδοσφαιρικό τμήμα των «πράσινων», σύσσωμος ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και ο Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος είναι επίσημος προσκεκλημένος της ΚΑΕ.

Ο ιθύνων νους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης βρέθηκε τον περασμένο Ιούνιο στην κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου στη Μητρόπολη Αθηνών και θα δώσει το παρών στο τουρνουά που διοργανώνουν οι «πράσινοι» τιμώντας την μνήμη του ανθρώπου που «πήγε πολλά βήματα μπροστά το ευρωπαϊκό μπάσκετ» όπως είχε αναφέρει στην επίσημη δήλωσή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.