Ψηφίσατε: O Ντόντσιτς η μεγαλύτερη απώλεια της Euroleague! (pic & vids)

Αντωνία Σπανού
Ψηφίσατε: O Ντόντσιτς η μεγαλύτερη απώλεια της Euroleague! (pic & vids)
Όπως είναι λογικό και αναμενόμενο ο Λούκα Ντόντσιτς... μας αποχαιρέτησε για να βρεθεί στο ΝΒΑ και αυτή, όπως ψηφίσατε, είναι η μεγαλύτερη απώλεια στην Euroleague, αφού θα στερηθεί τον περσινό MVP της.

Δεν υπήρχε αντίπαλος σε αυτό το poll και ήταν αναμενόμενο. Οι παίκτες που φέτος «άφησαν» την Euroleague για το ΝΒΑ φέτος μπορεί να ήταν λιγότεροι, αλλά όταν φεύγει ο MVP της διοργάνωσης σίγουρα... στοιχίζει.

Ο Λούκα Ντόντσιτς μετά από μια τρομερή σεζόν με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και αφού σάρωσε ότι βραβείο υπήρχε, μόλις στα 19 του χρόνια, έθεσε υποψηφιότητα στο ντραφτ και ξεκινάει το μακρύ ταξίδι του στον «μαγικό» κόσμο.

Φυσικά και δεν είχε αντίπαλο και στο poll της Euroleague Greece, αφού ο νεαρό Σλοβένος είναι φανερό ότι προορίζεται για μεγάλα πράγματα.

Οι Μάβερικς τον υποδέχτηκαν, ο κόσμος του ΝΒΑ όπως με κάθε νεαρό είναι επιφυλακτικός με μπόλικη δόση κριτικής πριν καν τον δει, αλλά οι Ευρωπαίοι ξέρουν καλύτερα τι μπορεί να προσφέρει ο Λούκα.

Ο Ντόντσιτς ηγήθηκε και έδειξε σε όλους μας τι μπορεί να κάνει, αύξησε τις προσδοκίες και πλέον πήγε να συστηθεί για τα καλά σε ένα νέο, δύσκολο και απαιτητικό κοινό.

Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία να τον θαυμάσουμε και μένει να δούμε πόσα θα καταφέρει να πετύχει.

Θα μας λείψεις Λούκα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.