Λινάρδος: «Δεν θα ξεχαστεί ποτέ ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Λινάρδος: «Δεν θα ξεχαστεί ποτέ ο Παύλος Γιαννακόπουλος»

Gazzetta team
Λινάρδος: «Δεν θα ξεχαστεί ποτέ ο Παύλος Γιαννακόπουλος»
Για το τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού ο τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής του Πανιωνίου, Νίκος Λινάρδος.

O Nίκος Λινάρδος μίλησε για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος και ανέφερε πως ο αείμνηστος ηγέτης του «τριφυλλιού» δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Αναλυτικά

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα συμμετάσχει μαζί με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και το Περιστέρι στο τουρνουά Ακαδημιών με παιδιά γεννημένα το 2006, το οποίο θα λάβει χώρα σήμερα και αύριο (22/9 και 23/9) στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο πλαίσιο του Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με την είσοδο να είναι δωρεάν για τους φιλάθλους.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Με αυτό το τουρνουά θα ανοίξει η… αυλαία της μεγάλης διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί το διήμερο 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, της Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ, της Φενέρμπαχτσε και της Χίμκι εις μνήμην του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής του Πανιωνίου, Νίκος Λινάρδος, μίλησε στο paobc.gr για το Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», κάνοντας ειδική μνεία στον αείμνηστο διοικητικό ηγέτη του «τριφυλλιού».

«Είναι μια σημαντική πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού η διοργάνωση των δύο αυτών τουρνουά στη μνήμη ενός ανθρώπου που αφιέρωσε ψυχή, χρήματα και τη ζωή του ολόκληρη γι’ αυτή την ομάδα, ώστε να φτάσει στο σημείο που έφτασε», τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας ότι: «Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος και του αξίζουν όλες οι τιμές. Θυμάμαι παλιά που πήγαινα στον τότε “Τάφο του Ινδού” με τον Πανιώνιο και ο Μάνος Παπαδόπουλος έτρεχε να τα προλάβει όλα, τόσο ο Παύλος, όσο και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν πάντοτε εκεί. Πάντα κοντά στην ομάδα, ακόμη και στα φιλικά παιχνίδια αλλά και στις προπονήσεις. Απλοϊκός, προσιτός για όλους και καλόκαρδος. Ένας σπουδαίος παράγοντας…

Γι’ αυτό και όταν μου έγινε η πρόταση για τη συμμετοχή του Πανιωνίου στο τουρνουά των μικρών είπα αμέσως “ναι”, χωρίς κανέναν δισταγμό. Όσο για το μεγάλο τουρνουά που θα γίνει στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, θα είναι ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός με τη συμμετοχή τεσσάρων τεράστιων ομάδων. Κάτι σαν πρόβα Final 4 της Εuroleague. Το γήπεδο θα γεμίσει και ο κόσμος θα θυμηθεί ξανά έντονα τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Όχι ότι πρόκειται ποτέ να τον βγάλει κανείς από το μυαλό και την καρδιά του…».

Το πρόγραμμα του τουρνουά των μικρών:

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου

18.00: Περιστέρι-Πανιώνιος
19.30:Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

18.00: Μικρός Τελικός
19.30: Μεγάλος Τελικός

Το πρόγραμμα του Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

14.00: Συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο Semiramis
18.30: Φενέρμπαχτσε–Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ
21.15:Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Χίμκι

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

18.00: Μικρός Τελικός
20.30: Μεγάλος Τελικός

Αποκτήστε τώρα τα εισιτήριά σας από τα κάτωθι σημεία:

*Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

*Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

*Θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

* Τα εισιτήρια για την κάθε ημέρα του τουρνουά τιμώνται προς 15 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει και τους δύο αγώνες).

* Για τους μικρούς φίλους της ομάδας (μέχρι 14ων ετών) το εισιτήριο θα τιμάται προς 3 ευρώ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων του Παναθηναϊκού για αγορά εισιτήριου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» εκτός από τις προκαθορισμένες μέρες και ώρες που αναφέρονται πιο πάνω, θα είναι ανοικτά τα εκδοτήρια:

- στη Λ. Αλεξάνδρας το Σάββατο 22/9 από τις 5μμ μέχρι 9μμ και

- στο ΟΑΚΑ στο σταθμό "Ειρήνη" την Κυριακή 23/9 από τις 4μμ μέχρι τις 7μμ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.