Μπαρτζώκας: «Η ΑΕΚ έπαιξε ζώνη 40 λεπτά, είχαμε προβλήματα με τα "παράθυρα"»

Gazzetta team
Μπαρτζώκας: «Η ΑΕΚ έπαιξε ζώνη 40 λεπτά, είχαμε προβλήματα με τα "παράθυρα"»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως τα προκριματικά του Παγκοσμίου έφεραν προβλήματα στην Χίμκι, ενώ στάθηκε και στη ζώνη που χρησιμοποίησε η ΑΕΚ στο μεταξύ τους φιλικό.

Στην ιστοσελίδα της Χίμκι μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος στάθηκε τόσο στα παράθυρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που δεν άφησαν ανεπηρέαστη την ομάδα του, όσο και στη... ζώνη που διάλεξε να παίξει ο Λούκα Μπάνκι στο φιλικό της ΑΕΚ με τους Ρώσους.

«Όλες οι ομάδες έχουν τα ίδια προβλήματα με τα παράθυρα της FIBA, όπως και εμείς. Δεν έχουμε τον Σβεντ, καθώς η ρωσική ομάδα έκανε τρεις εβδομάδες προετοιμασία. Καμία άλλη ομάδα δεν δούλεψε για τόσο πολύ καιρό.Ο Σβεντ πήγε στη Βαρκελώνη για υποχρεώσεις με την Euroleague. Ο Πράδερ είναι τραυματίας. Ο Μποστ ήταν με την Εθνική Βουλγαρίας και ο Μάρκοβιτς δεν είναι ακόμη έτοιμος. Δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από το τουρνουά της Κύπρου.

Η ΑΕΚ έπαιζε για 40 λεπτά ζώνη σε όλα τα ματς κι αυτό της επέτρεπε να κατακτήσει το τουρνουά. Αυτή δεν ήταν η δική μας προτεραιότητα. Με Μακάμπι είχαμε προβάδισμα 17 πόντων, αλλά περιόρισαν τους γκαρντ μας στο δεύτερο ημίχρονο. Σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού η ομάδα δεν έχει βελτιωθεί ακόμα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.