Το πρόγραμμα και τα εισιτήρια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Gazzetta team
Το πρόγραμμα και τα εισιτήρια του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Πλησιάζει το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και ο Παναθηναϊκός έκανε κάλεσμα στον κόσμο του.

Η επίσημη ενημέρωση του Παναθηναϊκού αναφέρει:

«Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έναρξη του πρώτου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», εις μνήμην του ιστορικού ηγέτη του συλλόγου, του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου.

Πρόκειται για έναν θεσμό που θα θεσπιστεί από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, αρχής γενομένης από φέτος, με μεγάλες ομάδες να έρχονται κάθε χρόνο στην Αθήνα προκειμένου να τιμήσουν τη μνήμη του εμβληματικού παράγοντα.

Όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί, αυτό θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το διήμερο 27-28 Σεπτεμβρίου, όπου Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα φιλοξενήσει την Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ, την Φενέρμπαχτσε και την Χίμκι.

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

14.00: Συνέντευξη Τύπου στο Ξενοδοχείο Semiramis
18.30: Φενέρμπαχτσε–Μακάμπι FOX Τελ Αβίβ
21.15: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Χίμκι
Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου
18.00: Μικρός Τελικός
20.30: Μεγάλος Τελικός

Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων του τουρνουά θα ξεκινήσει ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr από σήμερα (19/9) στις 18.00, ενώ από το πρωί της Πέμπτης (20/9), θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

Τα εισιτήρια για την κάθε ημέρα του τουρνουά τιμώνται προς 15 ευρώ (η τιμή περιλαμβάνει και τους δύο αγώνες), ενώ θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο με 3 ευρώ για παιδιά μέχρι 14ων ετών (το παιδικό εισιτήριο δεν διατίθεται ηλεκτρονικά, παρά μόνο από τα εκδοτήρια).

Κανονικά θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Και τουρνουά Ακαδημιών

Επίσης, το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του «Παύλος Γιαννακόπουλος», θα λάβει χώρα στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ένα τουρνουά Ακαδημιών με παιδιά γεννημένα το 2006, με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Περιστερίου και του Πανιωνίου. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου

18.00: Περιστέρι-Πανιώνιος
19.30: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου

18.00: Μικρός Τελικός
19.30: Μεγάλος Τελικός

Να είστε όλοι εκεί»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.