Ο Σίνγκλετον σε ρυθμούς... Μπαρτσελόνα (pic)

Ο Σίνγκλετον σε ρυθμούς... Μπαρτσελόνα (pic)
Η Μπαρτσελόνα άρχισε την προετοιμασία για τη νέα σεζόν και δημοσίευσε στα social media τη φωτογραφία του Κρις Σίνγκλετον με το t-shirt των «μπλαουγκράνα».

Οι Καταλανοί πορεύονται πλέον χωρίς τον εμβληματικό αρχηγό τους, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος αποχώρησε από την ενεργό δράση, αναλαμβάνοντας διοικητικό πόστο στους «μπλαουγκράνα» που προχώρησαν σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ τους.

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς παρέμεινε στην άκρη του πάγκου ενώ αποκτήθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Κέβιν Πάνγκος, Κρις Σίνγκλετον, Γιάκα Μπλάζιτς και Κάιλ Κούριτς ώστε η Μπαρτσελόνα να επιστρέψει στη Liga Endesa και την EuroLeague όπου δυο σερί χρονιές μετράει ισάριθμους πρόωρους αποκλεισμούς στη regular season.

Σε ό,τι αφορά τον Σίνγκλετον, ο Αμερικανός φόργουορντ αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό έπειτα από μια διετία (2016-18), δυο πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο Ελλάδας με τους «πράσινους», ποζάροντας με το t-shirt της Μπαρτσελόνα μαζί με τον Βίκτορ Κλαβέρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.