Σπανούλης στην EuroLeague Greece: «Ο Ναβάρο υπήρξε πηγή έμπνευσης»!

Σπανούλης στην EuroLeague Greece: «Ο Ναβάρο υπήρξε πηγή έμπνευσης»!
Ο Βασίλης Σπανούλης αποχαιρετά μέσω της EuroLeague Greece τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, ο οποίος έγραψε τους τίτλους τέλους στην τεράστια καριέρα του.

Ο αρχηγός και ηγέτης του Ολυμπιακού καθώς και ο βετεράνος, πια, capitán της Μπαρτσελόνα αποτελούν δυο από τις πιο εμβληματικές φιγούρες στην EuroLeague. Οι διακρίσεις τους έχουν γεμίσει... σελίδες μπασκετικής ιστορίας, η οποία έχει γραφτεί πάνω σε τίτλους, διακρίσεις, αποθέωση και αναγνώριση.

Ο «La Bomba» αποχαιρετά τα παρκέ και πλέον θα συνεχίσει να υπηρετεί την Μπαρτσελόνα από άλλο πόστο ενώ ο Βασίλης Σπανούλης, με τον οποίο τέθηκε αντιμέτωπος δεκάδες φορές σε επίπεδο συλλόγων και εθνικών ομάδων, στέλνει το μήνυμά του μέσω της EuroLeague Greece.

«Πρέπει να συγχαρούμε τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο για την τεράστια καριέρα που είχε. Υπήρξε πηγή έμπνευσης για πολλούς αθλητές που έπαιξαν μπάσκετ. Λίγοι έχουν καταφέρει να κάνουν την καριέρα που έκανε εκείνος. Σίγουρα είναι καλό να μείνει στο μπάσκετ και από κάποιο άλλο πόστο. Για ακόμη μια φορά θέλω να τον συγχαρώ για την θρυλική του καριέρα».

Θυμηθείτε το αφιέρωμα της EuroLeague Greece: Σπανούλης - Ναβάρο: Οι δύο τελευταίοι μύθοι της Euroleague!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.