Λόντσαρ: «Η Παρτίζαν να επιστρέψει στην EuroLeague»

Λόντσαρ: «Η Παρτίζαν να επιστρέψει στην EuroLeague»

Λόντσαρ: «Η Παρτίζαν να επιστρέψει στην EuroLeague»
O νέος αθλητικός διευθυντής της Παρτίζαν και βετεράνος άσος των «ασπρόμαυρων» Νίκολα Λόντσαρ αναφέρθηκε στον μεγάλο στόχο της ομάδας του Βελιγραδίου..

Η Παρτίζαν αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην EuroLeague το 2013-14, η νέα σεζόν θα την βρει στο EuroCup ενώ στο μεσοδιάστημα ταλαιπωρήθηκε από σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Στο μεταξύ, ο νέος αθλητικός διευθυντής των Σέρβων, Νίκολα Λόντσαρ, αναφέρθηκε στο πλάνο των «ασπρόμαυρων» εξηγώντας πως «η Παρτίζαν πρέπει να επιστρέψει στο σημείο να διεκδικεί τίτλους σε όλες τις διοργανώσεις. Ίσως δεν μπορούμε να είμαστε τόσο αισιόδοξοι στο EuroCup που έρχεται όμως μην ξεχνάτε πως αυτή η ομάδα έκανε μόλις μια νίκη πέρσι στην Ευρώπη. Είναι δεδομένο ότι θέλουμε να είμαστε στο Final 4 της Αδριατικής Λίγκας. Πρέπει να επιστρέψουμε στην EuroLeague, όλοι στην ομάδα συμφωνούμε πως πρέπει να το κάνουμε σύντομα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.