Γιουλ: «Χαρούμενη επέτειος γόνατο μου»! (pic)

Γιουλ: «Χαρούμενη επέτειος γόνατο μου»! (pic)

Γιουλ: «Χαρούμενη επέτειος γόνατο μου»! (pic)
Σαν σήμερα (9/8), πριν από έναν χρόνο, ο Σέρχιο Γιουλ σόκαρε την μπασκετική Ευρώπη με τον τραυματισμό του και θυμήθηκε την ιδιαίτερη... επέτειο!

Tα τρία χρόνια που προηγήθηκαν του τραυματισμού του, o Ισπανός γκαρντ είχε συμμετάσχει σε 247 αγώνες σε συλλογικό κι εθνικό επίπεδο όμως το γόνατό του τον πρόδωσε σε μια ανύποπτη φάση στο φιλικό της «ρόχα» με το Βέλγιο.

Η επίσημη ανακοίνωση της ισπανικής ομοσπονδίας επιβεβαίωσε τους αρχικούς φόβους όταν ο Ναβάρο και οι συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα έπιαναν τα κεφάλια τους μη μπορώντας να πιστέψουν ότι ο «Iron Man» λύγισε!

«Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Quirón Salud δείχνουν ότι ο Σέρχιο Γιουλ έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο. Ο παίκτης θα επιστρέψει άμεσα στη Μαδρίτη προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση και να καταρτιστεί το χρονοδιάγραμμα της επιστροφή του. Ο Γιουλ δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την εθνική ομάδα στο EuroBasket».

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Marca με τον Σέρχι στο καροτσάκι σόκαρε. Το ίδιο κι εκείνες με τις πατερίτσες. Ο παίκτης που έμοιαζε ανίκητος όλα αυτά τα χρόνια, ένας από τους πιο συμπαθείς τύπους των παρκέ, βίωνε τις χειρότερες στιγμές της καριέρας του!

Ο Γιουλ δεν πτοήθηκε. Δούλεψε σκληρά, επέστρεψε στη σειρά των playoffs με τον Παναθηναϊκό κι έκλεισε τη σεζόν ως πρωταθλητής Ευρώπης και Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης. «Χαρούμενη πρώτη επέτειος, γόνατο μου! Ήταν μια χρονιά μεγάλη και δύσκολη... Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξή σας» ήταν το μήνυμά του στα Social Media αφού συμπληρώθηκε ένας χρόνος από εκείνον τον τραυματισμό του στην Τενερίφη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.