Σε εξέλιξη οι εγγραφές για το Sports Business MBA 2018-19 από το EB Institute

Gazzetta team
Σε εξέλιξη οι εγγραφές για το Sports Business MBA 2018-19 από το EB Institute
Η διαδικασία εγγραφής για την επόμενη έκδοση του Sports Business MBA από το EB Institute βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες των τεσσάρων κύκλων σπουδών.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το 2018-19 Sports Business MBA του Ινστιτούτου EB εισέρχεται στον τελευταίο μήνα ενώ έχουν καθοριστεί οι ημερομηνίες για τις τέσσερις προσωπικές συνεδρίες. Οι αιτήσεις για το πρόγραμμα διάρκειας 16 μηνών, που διεξάγεται από κοινού από την EuroLeague Basketball και το Vytautas Magnus University (VMU), πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 26 Αυγούστου 2018.

Νέα παιχνίδια σε περιμένουν στο καζίνο της Sportingbet. 21+

Το MBA επιτρέπει στους επαγγελματίες της αθλητικής βιομηχανίας να ενισχύσουν τις γνώσεις τους χωρίς να «θυσιάζουν» τις εργασιακές δεσμεύσεις τους. Επικεντρώνεται σε μια σύγχρονη προσέγγιση σε ό,τι αφορά την αθλητική επιχείρηση που αποτελείται από έξι ενότητες σε τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα, συμπεριλαμβανομένων των ευκαιριών πρακτικής άσκησης και ομαδικής εργασίας, πριν από την υποβολή της τελικής διατριβής MBA.

Εκτός από τους έξι επικεφαλής των μονάδων VMU και την ανώτατη διοίκηση της Euroleague Basketball, έξι καλεσμένοι ακαδημαϊκοί και έξι ειδικοί της βιομηχανίας θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στους εκπαιδευόμενους. Οι ακαδημαϊκοί προσκεκλημένοι προέρχονται από το Πανεπιστήμιο Pantheon-Sorbonne στο Παρίσι, το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια και το LaSalle URL στη Βαρκελώνη. Οι ειδικοί του κλάδου εργάζονται σε γνωστούς οργανισμούς και υπηρεσίες όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Desigual, η γερμανική εθνική υπηρεσία καταπολέμησης του ντόπινγκ, η Adidas, η Nike και το NBA, που εκπροσωπούν εταιρείες και οργανισμούς στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας.

Το μάθημα απονέμει 90 ECTS (European Credit Transfer System) στους αποφοίτους. Το MBA χρησιμοποιεί την ανάμικτη μάθηση, η οποία περιλαμβάνει τα τελευταία εργαλεία ηλεκτρονικής μάθησης που προσφέρουν μέγιστη ευελιξία και συνεχή αλληλεπίδραση με τους καθηγητές σε ένα μοναδικό 14μηνο ταξίδι, με τέσσερις προσωπικές συνεδρίες.

Οι εναρκτήριες συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν από τις 24 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2018 στην έδρα της Euroleague Basketball στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Οι δεύτερες προσωπικές συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν στην πανεπιστημιούπολη του VMU στο Κάουνας της Λιθουανίας στις 14-18 Ιανουαρίου 2019. Η τρίτη συνεδρία θα συμπίπτει με το Final 4 της EuroLeague στη Βιτόρια της Ισπανίας από 15 έως 19 Μαΐου, 2019. Η VMU θα φιλοξενήσει την τέταρτη και τελευταία συνεδρία από τις 20 έως τις 22 Ιανουαρίου 2020.

Οι παλιότεροι απόφοιτοι έχουν συνεργαστεί με πολλούς διαφορετικούς ρόλους στον ευρωπαϊκό και διεθνή αθλητισμό, συμπεριλαμβανομένων των θέσεων με συλλόγους, ομοσπονδίες και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ