Σάρας: «Λατρεύω τον Τουπάν, θα τον λατρέψουν και στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Σάρας: «Λατρεύω τον Τουπάν, θα τον λατρέψουν και στον Ολυμπιακό»
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αξέλ Τουπάν ο οποίος αποτελεί ένα από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού.

Ο Λιθουανός τεχνικός ήταν εκείνος που τον καθοδηγούσε στην Ζάλγκιρις και όπως είπε είναι ένας παικτης που κάθε προπονητής θα τον ήθελε στην ομάδα του.

«Ο Αξέλ είναι πραγματικά ένας σπουδαίος τύπος. Τον λατρεύω. Ειλικρινά είναι ο παίκτης που θέλει να έχει κάθε προπονητής, κάθε ομάδα. Θα τον λατρέψουν και στον Ολυμπιακό, είμαι σίγουρος» δήλωσε αρχικά ο Σάρας στην «Live Sport» και συνέχισε:

«Είναι παίκτης ομάδας. Βάζει το εγώ κάτω από το εμείς για το καλό όλη της ομάδας. Είναι φανταστικός στο ανοικτό γήπεδο γιατί είναι γρήγορος, πάντα agressive κι έχει τρομερή ενέργεια».

Και κατέληξε: «Είναι εκπληκτικός αμυντικός, από τους καλύτερους της Euroleague. Έχει μακριά χέρια, εντυπωσιακό footwork, και μπορεί να αμυνθεί σε όλες σχεδόν τις θέσεις. Δουλεύει σκληρά και ανεξάρτητα από τον χρόνο που θα αγωνιστεί, έχει πάντα την ίδια επιθυμία στην προπόνηση, αλλά και τον αγώνα. Είμαι βέβαιος ότι θα πάει μπροστά γιατί θυσιάζει τον εαυτό του για το μπάσκετ».