Χάκετ: «Μεγάλη τιμή η ΤΣΣΚΑ, από τους καλύτερους ο Ιτούδης» (vid)

Χάκετ: «Μεγάλη τιμή η ΤΣΣΚΑ, από τους καλύτερους ο Ιτούδης» (vid)

Χάκετ: «Μεγάλη τιμή η ΤΣΣΚΑ, από τους καλύτερους ο Ιτούδης» (vid)
Ο Ντάνιελ Χάκετ εξέφρασε την χαρά του για την μεταγραφή του στην ΤΣΣΚΑ, αποθέωσε τον Δημήτρη Ιτούδη και αναφέρθηκε στον γάμο του.

Επιθυμία του Ιταλού γκαρντ ήταν να συνεχίσει στην Euroleague και αυτό έκανε, καθώς αποτελεί μέρος ενός εκ των κορυφαίων κλαμπ της διοργάνωσης.

Η ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε επίσημα τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και παρουσίασε ένα βίντεο για το καλωσόρισμα.

Σε αυτό μίλησε και ο ίδιος και είπε αρχικά: «Μίλησα με τον κόουτς Μεσίνα, αλλά και με τον Νίκο Ζήση, μού είπε τα καλύτερα για τη λίγκα και την ομάδα. Μίλησα επίσης με τον Οθέλο Χάντερ. Δεν υπάρχουν πολλά να πούμε για την ΤΣΣΚΑ, η ιστορία της μιλάει από μόνη της. Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι εδώ».

Στην συνέχεια στάθηκε και στον νέο του προπονητή: «Ο Ιτούδης μού μίλησε για το πλάνο του. Τον σέβομαι πολύ, προέρχεται από καλό... σχολείο, ήταν δίπλα στον Ομπράντοβιτς πολλά χρόνια. Είναι ένας από τους καλύτερους στην δουλειά».

Τέλος, είπε για τον γάμο του: «Ήταν μια πολύ ωραία βραδιά. Ήμασταν όλοι μαζί, ο πατέρας μου ήρθε από τις ΗΠΑ να δει την κόρη μου. Ήταν σίγουρα η καλύτερη ημέρα της ζωής μου! Θα πάω μήνα του μέλιτος με την γυναίκα μου την επόμενη εβδομάδα και θα αρχίσω να προπονούμαι αρχές Αυγούστου».