Mε Βουγιούκα και Τολιόπουλο η πρώτη συνάντηση του ONE TEAM (pics)

Mε Βουγιούκα και Τολιόπουλο η πρώτη συνάντηση του ONE TEAM (pics)
Ο Ίαν Βουγιούκας και ο Βασίλης Τολιόπουλος εκπροσώπησαν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αντίστοιχα, στην πρώτη συνάντηση του κοινωνικού προγράμματος της EuroLeague, ONE TEAM, ενόψει της νέας σεζόν.

Το ΟΝΕ TEAM είναι το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague Basketball, το οποίο εφαρμόστηκε αρχικώς το 2012 και στόχος του είναι κάθε σύλλογος να δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα το οποίο θα βοηθήσει κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες από το πρόβλημα της περιθωριοποίησης που μπορεί να εισπράττουν. Το μπάσκετ και γενικότερα ο αθλητισμός είναι ένα από τα πιο ισχυρά μέσα για να περάσει κάποιος το μήνυμα του μέσα από την χαρά που προσφέρει το ίδιο το παιχνίδι κι έτσι οι εκπρόσωποι των 16 ομάδων που θα παίξουν στην επόμενη EuroLeague συγκεντρώθηκαν στη Βαρκελώνη δίνοντας το παρών στην πρώτη συνάντηση ενόψει της νέας σεζόν όπου αναλύθηκε εκτενώς η σημασία του προγράμματος ONE TEAM.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι Μπράιαντ Ντάνστον (Εφές), Αντρέα Τσιντσιαρίνι (Αρμάνι Μιλάνο), Νεμάνια Γκόρντιτς (Μπουντούτσνοστ), Κάιλ Χάινς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Φουρκάν Αλντεμίρ (Νταρουσάφακα), Πιέρ Οριόλα (Μπαρτσελόνα), Νιχάντ Νέντοβιτς (Μπάγερν), Τζίτζι Ντατόμε (Φενέρμπαχτσε), Άλμπερτ Όλιβερ (Γκραν Κανάρια), Ιγκόρ Βιάλτσεφ (Χίμκι), Ιλμάνε Ντιόπ (Μπασκόνια), Τζον Ντι Μπαρτολομέο (Μακάμπι), Βασίλης Τολιόπουλος (Ολυμπιακός), Ίαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός), Όγκνιεν Κούζμιτς (Ρεάλ Μαδριτης) και Παούλιους Γιανκούνας (Ζαλγκίρις). «Η συγκεκριμένη συνάντηση ήταν μια σπουδαία ευκαιρία για εμάς ώστε να κάνουμε τον απολογισμό της περσινής σεζόν και να συζητήσουμε για την επόμενη χρονιά, έχοντας τεράστιο κίνητρο και προσμονή για όσα το πρόγραμμα ONE TEAM μπορεί να πετύχει» εξήγησε ο σέντερ της ΤΣΣΚΑ, Κάιλ Χάινς, ο οποίος στηρίζει το πρόγραμμα από το 2012.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.