Ρέγιες για Ντόντσιτς: «Θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στην τηλεόραση»! (pic)

Ρέγιες για Ντόντσιτς: «Θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στην τηλεόραση»! (pic)
Ο Φελίπε Ρέγιες αποχαιρέτησε τον Λούκα Ντόντσιτς με μια φωτογραφία από τη φιέστα για την κατάκτηση της EuroLeague κι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο 19άχρονος Σλοβένος θα κάνει σπουδαία καριέρα στο ΝΒΑ.

Το άστρο του Λούκα Ντόντσιτς έλαμψε στην εφετινή EuroLeague, εκεί όπου ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Σλοβενίας οδήγησε τη Ρεάλ στην κατάκτηση του 10ου Κυπέλλου Πρωταθλητριών ενώ έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης μετά από τους Διαμαντίδη, Σπανούλη και Ντε Κολό που κατακτά τον τίτλο του MVP της regular season και του Final 4!

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των Μαδριλένων στην Puerta del Sol, οι οπαδοί της Ρεάλ φώναζαν ρυθμικά «¡Luka quédate, Luka quédate...!» («Λούκα μείνε!»), ζητώντας από τον Ντόντσιτς να δώσει... παράταση στο όνειρο του ΝΒΑ και να συνεχίσει στην πρωταθλήτρια Ευρώπης ωστόσο ο νεαρός Σλοβένος πήρε το ταλέντο του και μετακόμισε στο Ντάλας όπου θα αγωνιστεί στο πλευρό του Ντιρκ Νοβίτσκι.

Ο πρώην συμπαίκτης του και αρχηγός της Ρεάλ, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ντόντσιτς: «Θα κάνεις σπουδαία πράγματα στο ΝΒΑ, Λούκα! Θα σε βλέπουμε κάθε βράδυ στην τηλεόραση».