«Μακάρι να φορέσεις ξανά τη φανέλα της Ρεάλ»! (pic)

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μπάσκετ της Ρεάλ, «Berserkers», αποχαιρέτησαν τον Λούκα Ντόντσιτς κι ευχήθηκαν να τον δουν ξανά στο μέλλον με τη λευκή φανέλα της «Βασίλισσας».  

«Μακάρι να φορέσεις ξανά τη φανέλα της Ρεάλ»! (pic)

Ο Λούκα Ντόντσιτς θα μετρήσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ με τους Μάβερικς και οι «Berserkers» ευχαρίστησαν τον Σλοβένο σούπερ σταρ για τη συμβολή του στην κατάκτηση των τίτλων.

«Για τους Berserkers δεν υπάρχει τίποτα μεγαλύτερο στον κόσμο του μπάσκετ από τη Ρεάλ. Παρ' όλα αυτά, Λούκα, θα παρακολουθούμε την πορεία σου στο ΝΒΑ και σου ευχόμαστε τα καλύτερα! Σε είδαμε να κερδίζεις τα πάντα με τη φανέλα μας. Από το Mini Copa 2013, το πρωτάθλημα Ισπανίας και το Final Four Junior ως τους τίτλους με την πρώτη ομάδα, μεταξύ αυτών την EuroLeague στο Βελιγράδι. Σε όλες αυτές τις στιγμές σε υποστηρίξαμε μαζί με τους συμπαίκτες σου. Ελπίζουμε να έχεις όμορφες αναμνήσεις από εμάς. Φεύγεις σαν ένας ήρωας, ήσουν "κλειδί" στους τίτλους της ομάδας και πολύ αγαπημένους στους οπαδούς. Ήταν απόλαυση να σε βλέπουμε και να παίζεις με τα χρώματα της Ρεάλ. Μακάρι μια μέρα να επιστρέψεις και να φορέσεις ξανά τη φανέλα μας»