Μόνο οι... Ρόκετς έχουν ξεπεράσει τη Ρεάλ!

Μόνο οι... Ρόκετς έχουν ξεπεράσει τη Ρεάλ!

Μόνο οι... Ρόκετς έχουν ξεπεράσει τη Ρεάλ!
Η Ρεάλ έχει δώσει ήδη 82 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ισοφαρίζοντας τον αριθμό αγώνων της regular season στο ΝΒΑ κι έχοντας το... δεύτερο καλύτερο ρεκόρ πίσω από τους Ρόκετς.

Το νέο και ιδιαίτερα φιλόδοξο πρότζεκτ του «όλοι εναντίον όλων, σε έναν μαραθώνιο 30 αγωνιστικών» εφαρμόστηκε τα τελευταία δυο χρόνια με ιδιαίτερη επιτυχία στην EuroLeague, αλλάζοντας τα δεδομένα σε ό,τι αφορά το σύστημα διεξαγωγής, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν περισσότερο τη διοργάνωση και αυξάνοντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων και των παικτών.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό της Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έφτασε ως το τέλος της διαδρομής στην EuroLeague, κατέκτησε τον τίτλο στον τελικό με τη Φενέρμπαχτσε για 10η φορά στην ιστορία της και πλέον διεκδικεί το ισπανικό πρωτάθλημα στους τελικούς με την Μπασκόνια. Οι Μαδριλένοι έχουν δώσει ήδη 82 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, ισοφαρίζοντας την επίδοση μιας ομάδας ΝΒΑ στη regular season. Το ρεκόρ της Ρεάλ είναι 63-19 και μόνο οι... Χιούστον Ρόκετς είχαν καλύτερη επίδοση στο ίδιο διάστημα (65-17).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.