Λάσο: «Ιστορικό επίτευγμα το... νταμπλ της Ρεάλ»!

Λάσο: «Ιστορικό επίτευγμα το... νταμπλ της Ρεάλ»!

Gazzetta team
Λάσο: «Ιστορικό επίτευγμα το... νταμπλ της Ρεάλ»!
Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου από τη Ρεάλ σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο!

«Είναι ιστορικό επίτευγμα η κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τίτλου την ίδια χρονιά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και αυτό δείχνει πόσο καλή δουλεία γίνεται στον σύλλογο. Είναι πάρα πολλοί όσοι δούλεψαν για αυτό. Είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσεις την ίδια χρονιά ευρωπαϊκό τίτλο και στα δύο αθλήματα», είπε αρχικά ο Ισπανός προπονητής, μετά τη νίκη επί της Τενερίφης, και πρόσθεσε για το «παρών» που θα δώσει το μπασκετικό τμήμα στη φιέστα των «ροχιμπλάνκος» στο «Santiago Bernabeu»: «Είναι φυσιολογικό να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση των δύο τίτλων. Είναι κάτι ιδιαίτερο για τον σύλλογο, αλλά η αποψινή βραδιά είναι για την ποδοσφαιρική ομάδα».

Τέλος, ο Λάσο συμπλήρωσε: «Στο ποδόσφαιρο ο τελικός του Champions League είναι ο τελευταίος αγώνας της σεζόν, αλλά στο μπάσκετ το πρόγραμμα είναι διαφορετικό. Έχουμε μπροστά μας τα playoffs της Liga Endesa και χρειάζεται να καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε και που το αποδεχόμαστε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.