«Πέσιμο» στον Κοζέρ και... ξέσπασμα του Γάλλου της Ρεάλ! (pic)

«Πέσιμο» στον Κοζέρ και... ξέσπασμα του Γάλλου της Ρεάλ! (pic)

«Πέσιμο» στον Κοζέρ και... ξέσπασμα του Γάλλου της Ρεάλ! (pic)
Ένας φίλαθλος κατηγόρησε τον Φαμπιάν Κοζέρ ότι δεν έδειξε την ίδια... διάθεση στο Final 4 του Βερολίνου και ο Γάλλος γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης του απάντησε στο Instagram.

Ο Γάλλος γκαρντ είχε καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση της Décima από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό με τη Φενέρμπαχτσε στο Βελιγράδι. Η πολυνίκης του θεσμού στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 10η φορά στην ιστορία της επιστρέφοντας στην κορυφή έπειτα από τρία χρόνια ενώ ο Κοζέρ σημείωσε 17 πόντους με 3/3 τρίποντα στα 24:23 που έμεινε στο παρκέ της Stark Arena.

«Αφού... διέγραψες το Final 4 στο Βερολίνο, φέτος είχες περισσότερη όρεξη να παίξεις» ήταν το σχόλιο ενός follower του Κοζέρ, ο οποίος το 2016 ήταν αρχηγός της Μπασκόνια και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς με αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις 3:13 στον ημιτελικό με τη Φενέρ και καθόλου στον μικρό τελικό με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ο Γάλλος πήρε θέση, εξηγώντας: «φαντάσου ότι ο αρχηγός σου ήταν τραυματίας 2 μήνες, ήθελε να επιστρέψει και να βοηθήσει την ομάδα του όμως τραυματίστηκε ξανά κι έχασε το υπόλοιπο της σεζόν. Πριν κλείσεις το στόμα, σε ενημερώνω πως αν σε στεναχωρεί που κέρδισα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, πολύ καλά, η πόρτα είναι εκεί»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.