Η φανέλα του Ντόντσιτς στο μουσείο του Ντράζεν! (pics)

Η φανέλα του Ντόντσιτς στο μουσείο του Ντράζεν! (pics)

Η φανέλα του Ντόντσιτς στο μουσείο του Ντράζεν! (pics)
Ο Λούκα Ντόντσιτς δώρισε τη φανέλα που φόρεσε στο Final 4 στο μουσείο του Ντράζεν Πέτροβις που ευχαρίστησε τον Σλοβένο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης!

Το άστρο του Λούκα Ντόντσιτς έλαμψε στην εφετινή EuroLeague, εκεί όπου ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Σλοβενίας οδήγησε τη Ρεάλ στην κατάκτηση του 10ου Κυπέλλου Πρωταθλητριών ενώ έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης μετά από τους Διαμαντίδη, Σπανούλη και Ντε Κολό που κατακτά τον τίτλο του MVP της regular season και του Final 4!

Ο ίδιος, μάλιστα, δώρισε την υπογεγραμμένη φανέλα που φόρεσε στο Βελιγράδι στο Μουσείο του Ντράζεν Πέτροβιτς ενώ είχε την ευκαιρία να βρεθεί με τη μητέρα του «Μότσαρτ», Μπιζέρκα στο περιθώριο του Final 4. «Συγχαίρουμε τον πρωταθλητή Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης και MVP του Final 4, Λούκα Ντόντσιτς. Ευχαριστούμε, επίσης, τον νεαρό Σλοβένο αθλητή που μας έστειλε την υπογεγραμμένη φανέλα του που πλέον εκτίθεται στο μουσείο με τις φανέλες των παγκόσμιων σταρ του μπάσκετ» αναφέρει η ανακοίνωση του Μουσείου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.