Σάρας: «Θα αποφασίσω όταν έλθει η ώρα» (pic)

Σάρας: «Θα αποφασίσω όταν έλθει η ώρα» (pic)

Σάρας: «Θα αποφασίσω όταν έλθει η ώρα» (pic)
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ξεκαθάρισε ότι δεν νιώθει την παραμικρή πίεση από τη διοίκηση της Ζαλγκίρις κι εξήγησε πως παίζει με ανοιχτά χαρτιά με την ομάδα του Κάουνας.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκλεισε τα αυτιά του στις... σειρήνες αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων και αποφάσισε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Ζαλγκίρις για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 41χρονος τεχνικός συμφώνησε να συνεχίσει στον πάγκο και να ολοκληρώσει το έργο του, με τις απολαβές του να αγγίζουν τις 450-500 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

«Η αξία του στο τέλος της χρονιάς θα αγγίξει το 1 εκατομμύριο ευρώ» ανέφεραν λιθουανικά δημοσιεύματα για τον Σάρας, ο οποίος μπορούσε να αποχωρήσει για την Μπαρτσελόνα και τη Μακάμπι όμως έμεινε, οδηγώντας τη Ζαλγκίρις στο Final 4 έπειτα από 19 χρόνια, κατακτώντας την τρίτη θέση μετά από τη νίκη της στον μικρό τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η αποστολή των Λιθουανών επέστρεψε στο Κάουνας όπου ο Γιασικεβίτσιους αποθεώθηκε από τους συμπατριώτες του κι αναφέρθηκε στο μέλλον του.

«Δεν νιώθω την παραμικρή πίεση από τη διοίκηση της Ζαλγκίρις. Παίζουμε με ανοιχτά χαρτιά, δεν έχει να κρύψει κανείς τίποτα από τον άλλον. Όταν έλθει η ώρα, θα πάρω την απόφασή μου». Όπως αναφέρει, μάλιστα, ο Λιθουανός δημοσιογράφος Donatas Urbonas, το πιο πιθανό για τον Σάρας είναι να συνεχίσει όμως οποιαδήποτε πρόβλεψη επί του θέματος κρίνεται... απαγορευτική.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.