Χεζόνια: «Μπάρτσα για πάντα»! (pics)

Χεζόνια: «Μπάρτσα για πάντα»! (pics)
Ο Μάριο Χεζόνια σχολίασε την κατάκτηση της EuroLeague από τη Ρεάλ, δέχτηκε τα πειράγματα ενός φιλάθλου της «Βασίλισσας» κι... έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Κροάτης ΝΒΑer φόρεσε τη φανέλα της Μπαρτσελόνα την περίοδο 2013-15 πριν κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να παίξει στο Ορλάντο όμως εξακολουθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, σχολιάζοντας την κατάκτηση της EuroLeague από τη Ρεάλ.

«Η Μαδρίτη είναι ένα υγιές περιβάλλον και η απόλυτη δύναμη τα τελευταία χρόνια. Το ότι διατήρησε τον ίδιο κορμό και συνεχίζει να βελτιώνει νεαρούς παίκτες της το εξαργύρωσε με την κατάκτηση του τίτλου. Σπουδαίο μάθημα, συγχαρητήρια και σεβασμός» ήταν το μήνυμα του Χεζόνια στο Twitter.

Εκεί, λοιπόν, δέχτηκε το εξής σχόλιο: «ακόμα ένας που... πεθαίνει για να έλθει στη Ρεάλ», για να δώσει την κατάλληλη απάντηση: «Μπαρτσελόνα για πάντα φίλε μου! Απλώς σέβομαι την ομάδα σου και τις πρόσφατες επιτυχίες της»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.