Λούκα Τάρλατς: «Όλοι μου λένε πόσο καλός παίκτης ήταν ο πατέρας μου» (vid)

Λούκα Τάρλατς: «Όλοι μου λένε πόσο καλός παίκτης ήταν ο πατέρας μου» (vid)
Ο Λούκα Τάρλατς, γιος του Ντράγκαν μίλησε στο gazzetta.gr για τον πατέρα του και τα χρόνια που μεσουρανούσε με τον Ολυμπιακό.

Λένε πως το «μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά» και στην περίπτωση του Ντράγκαν Τάρλατς δε χωράει εξαίρεση. Ο παλιός σέντερ του Ολυμπιακού που έγραψε ιστορία τη δεκαετία του 90 με την ερυθρόλευκη φανέλα καμαρώνει πλέον τον γιο του.

Ο Λούκα Τάρλατς είναι γεννημένος το 2002, έχει ύψος 1.98 και αποτελεί ίσως τον καλύτερο Σέρβο παίκτη στην ηλικία του.

Ο Τάρλατς συμμετείχε στο All Star Game για μικρούς μεταξύ Ευρώπης και Ασίας και μίλησε στην κάμερα του gazzetta.

«Ήταν εκπληκτική εμπειρία καθώς είχαμε την ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας μαζί με τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Διασκεδάσαμε, γνωριστήκαμε και μάθαμε αρκετά πράγματα σε δύο μέρες» ήταν η αρχική του αναφορά στο τριήμερο του Final 4.

Αναπόφευκτα η κουβέντα πήγε στον πατέρα του, «ο κόσμος μου λέει συνέχεια πόσο καλός παίκτης ήταν ο πατέρας μου. Εγώ φυσικά δεν τον πρόλαβα και απλά έχω δει κάποια βιντεάκια οπότε δεν έχω εικόνα. Ξέρω καλά όμως ότι στην Ελλάδα ήταν σπουδαίος και είμαι περήφανος για αυτόν. Αρκετές φορές μετά τα παιχνίδια μου με συμβουλεύει βλέποντας βίντεο. Είναι αρκετά αυστηρός μαζί μου, αλλά το κάνει για να με βοηθήσει να βελτιωθώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.