Σούπερ τα πήγαν οι Έλληνες στο All Star U16 στο Βελιγράδι (pic & vids)

Σούπερ τα πήγαν οι Έλληνες στο All Star U16 στο Βελιγράδι (pic & vids)
Η Ευρωπαίοι U16 υπό την καθοδήγηση των Ηλια Ζούρου και Γιώργου Λιμνιάτη επικράτησαν των Ασιατών U18 στο All Star Game του Βελιγραδίου.

Η Euroleague θέλοντας να διευρύνει τους ορίζοντές της θεσμοθέτησε από φέτος ένα All Star Game μεταξύ Ευρώπης και Ασίας για μικρές ηλικίες.

Η ευρωπαϊκή ομάδα ήταν U16 και η ασιατική U18, αλλά η διαφορά ηλικίας δεν εμπόδιζε τους επίλεκτους της ηπείρου μας να πάρει τη νίκη με 92-88.

Προπονητές της Ευρώπης ήταν οι Ηλίας Ζούρος και Γιώργος Λιμνιάτης ενώ από πλευράς παικτών έπαιξαν οι Τριστάν Βούκσεβιτς (Ολυμπιακός), Τάσος Κωστόπουλος (Δούκας) και Λευτέρης Ματζούκας (Προμηθεέας). Αξίει να σημειωθεί πως συμπαίκτης τους ήταν και ο Λούκα Τάρλατς, γιος του άλλοτε σέντερ του Ολυμπιακού.

Όλοι τα πήγαν περίφημα στο παρκέ και έζησαν μία σπουδαία εμπειρία που θα τους βοηθήσει για το μέλλον. Ο Κωστόπουλος ολοκλήρωσε με 18 πόντους, ο Μαντζούκας με 11 και ο Βούκσεβιτς με 6.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.