Το γήπεδο προς τιμή του Σπανούλη στο Βελιγράδι (pics & vid)

Το γήπεδο προς τιμή του Σπανούλη στο Βελιγράδι (pics & vid)

Gazzetta team
Το γήπεδο προς τιμή του Σπανούλη στο Βελιγράδι (pics & vid)
Ο θρύλος του Βασίλη Σπανούλη έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και μάλιστα για χάρη του υπάρχει γήπεδο στο Βελιγράδι. ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Κων.νος Μελάγιες.

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από την ημέρα που ο ατζέντης του αρχηγού του Ολυμπιακού ανακόινωνε τη δημιουργία ενός γηπέδου που θα έφερε το όνομά του.

Πλέον μέσα σε ένα τεράστιο πάρκο δίπλα στον Δούναβη υπάρχει το «Spanoulis Court» στο οποίο καθημερινά καιρού επιτρέποντος αρκετοί το επισκέπτονται. Ο Βασίλης Σπανούλης μάλιστα είχε βρεθεί στα εγκαίνια του γηπέδου.

Το γήπεδο βρίσκεται μέσα σε πάρκο στο οποίο μπορεί κανείς να κάνεις όποια δράση επιθυμεί (ποδήλατο, ποδόσφαιρο, τρέξιμο, λούνα πάρκ, παιδότοπος, εστιατόρια, καφετέριες, κ.α) και μετά από τρία χρόναι διατηρείται σε άριστη κατάσταση.

Μιλώντας με τα πιτσιρίκια που έπαιζαν την ώρα που το επισκεφτήκαμε μας ανέφεραν πως, «αποτελεί δέλεαρ για μας να παίζουμε εδώ και όχι σε κάποιο άλλο γήπεδο γιατί θαυμάζουμε τον Σπανούλη».

Σϊγουρα ο θρύλος του αρχηγού του Ολυμπιακού επεκτείνεται πολύ περισσότερο από τα ελληνικά σύνορα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.