Επέλεξε Σλούκα ο Παπαπέτρου, ψήφισε Ζαλγκίρις ο Λεκαβίτσιους!

Gazzetta team
Επέλεξε Σλούκα ο Παπαπέτρου, ψήφισε Ζαλγκίρις ο Λεκαβίτσιους!
Η Euroleague ζήτησε τη γνώμη 12 παικτών της Euroleague (εκτός των 4 ομάδων που βρίσκονται στο Final 4) και αυτοί απάντησαν σε κάποιες ερωτήσεις για τις μάχες του Βελιγραδίου. Μέρος πήραν και οι Παπαπέτρου και Λεκαβίτσιους.

Αναλυτικά οι ερωτήσεις της Euroleague και οι απαντήσεις των Λούκας Λεκαβίτσιους και Ιωάννη Παπαπέτρου

Ποια ομάδα επικρατήσει στον πρώτο ημιτελικό μεταξύ Φενέρμπαχτσε και Ζαλγκίρις;

Λεκαβίτσιους: «Πιστεύω πως θα νικήσει η Ζαλγκίρις. Είναι δύο παιχνίδια και συνήθως τα φαβορί νικούν, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Είναι 50-50 και η Ζαλγκίρις είναι η πρώην ομάδα μου, οπότε ελπίζω πως θα νικήσει».

Παπαπέτρου: «Πιστεύω πως η Ζαλγκίρις είναι μία πολύ σκληρή και καλά οργανωμένη ομάδα όπως έχει αποδείξει όλη την σεζόν, αλλά θεωρώ πως η Φενέρμπαχτσε θα νικήσει. Εκεί παίζει ο φίλος μου, Κώστας Σλούκας και πιστεύω πως συνολικά είναι καλύτερη ομάδα και πιο έμπειρη σε Final Four».

Ποια ομάδα θα επικρατήσει στον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ρεάλ Μαδρίτης;

Λεκαβίτσιους: «Πιστεύω πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα νικήσει στο άλλο παιχνίδι. Πιστεύω πως είναι πολύ καλοί σε κάθε θέση, ο Σέρχιο Γιουλ επέστρεψε και ήταν σε καλή φόρμα απέναντί μας. Είναι το Final Four, όλες οι ομάδες μπορούν να νικήσουν».

Παπαπέτρου: «Αυτό θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων που είναι στο καλύτερο επίπεδο αυτή την στιγμή. Είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι πιστεύουν πως θα νικήσει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Είναι δύσκολο να πω, αλλά θα πάω με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Και οι δύο ομάδες έχουν παίκτες που έχουν βρεθεί σε Final Four, αλλά η ΤΣΣΚΑ είναι λίγο πιο σκληρή. Γνωρίζουν τι χρειάζεται για να νικήσεις και πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ μπορεί να φτάσει στον τελικό».

Ποια ομάδα θα κατακτήσει την Euroleague και γιατί;

Λεκαβίτσιους: «Στον τελικό θα στοιχημάτιζα στην Ζαλγκίρις, γιατί είναι η πρώην ομάδα μου. Τους εύχομαι καλή τύχη κι ελπίζω να τα καταφέρουν».

Παπαπέτρου: «Πιστεύω πως η ΤΣΣΚΑ θα κατακτήσει το τρόπαιο. Θέλω να νικήσει η Φενέρμπαχτσε λόγω του Σλούκα, αλλά πιστεύω θα νικήσει η ΤΣΣΚΑ. Καιρός να τα καταφέρουν, παίζουν καλά όλη την σεζόν και ήταν πρώτοι στην κανονική διάρκεια. Έφτασε η ώρα να νικήσουν ξανά».

Ποιος παίκτης θα είναι ο ΜVP του Final Four και γιατί;

Λεκαβίτσιους: «Πιστεύω πως MVP θα είναι ο Πάνγκος. Σε όλη την σεζόν έπαιζε καλά. Είναι σταθερός. Είναι ο ηγέτης της ομάδας και πρόβλεψή μου είναι πως θα είναι ο MVP του Final 4».

Παπαπέτρου: «Είναι δύσκολο, γιατί εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, αλλά αν νικήσει η ΤΣΣΚΑ, θα είναι ένας από τους δύο αστέρες γκαρντ της. Είτε ο Ντε Κολό είτε ο Ροντρίγκεθ».