Ντόντσιτς: «Θα δούμε αν παίξω τα τελευταία μου ματς στην Ευρώπη» (vid)

Ντόντσιτς: «Θα δούμε αν παίξω τα τελευταία μου ματς στην Ευρώπη» (vid)
Ο Λούκα Ντόντσιτς δήλωσε ανοιχτά φίλαθλος του Ερυθρού Αστέρα, εξέφρασε την χαρά του για το Final 4 και δεν αποκάλυψε αν θα παίξει τα τελευταία του ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο γκαρντ της Ρεάλ είπε αρχικά: «Είναι όμορφα να είμαι εδώ. Ήταν δύσκολη χρονιά, κάθε ομάδα μπορούσε να νικήσει. Χαίρομαι που θα παίξουμε στο Βελιγράδι»

Για το πόσο σημαντικό είναι να κατακτήσει την Euroleague, μετά το Eurobasket: «Θα ήταν υπέροχο! Μετά το Eurobasket, ακολούθησε μια ωραία χρονιά και τώρα είμαστε εδώ, έτοιμοι να νικήσουμε».

Για το πως χειρίζεται την πίεση σχολίασε: «Είναι δύσκολο, αλλά στο τέλος ξεχνάς τα πάντα όταν μπαίνεις στο παρκέ και το απολαμβάνεις».

Για το ότι είναι το δεύτερο Final 4 του: «Δεν έχω καμία πίεση. Στο προηγούμενο Final 4 πήρα ένα μάθημα. Το καλοκαίρι βελτιώθηκα, όπως και όλοι, κι ελπίζω για το καλύτερο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η σεζόν μας ήταν υπέροχη και δύσκολη. Η ΤΣΣΚΑ τερμάτισε στην 1η θέση. Πρέπει να παίξουμε τέλεια για να νικήσουμε».

Για το αν είναι τα 2 του τελευταία ματς στην Ευρώπη αυτά και τη στήριξη από τον κόσμο του Βελιγραδίου: «Δεν ξέρω αν θα είναι αυτά τα 2 τελευτάια μου ματς. Περιμένω τη στήριξη από τον κόσμο του Βελιγραδίου, είμαι φαν του Ερυθρού Αστέρα, και είναι χαρά μου να είμαι εδώ».