Μπερτομέου: «Γερμανία και Γαλλία θα μπουν στην Euroleague το 2019-20»! (vid)

Στην συνέντευξη που έδωσε ο Τζόρντι Μπερτομέου στο περιθώριο του Final 4 του Βελιγραδίου, προλόγισε και την είσοδο μιας γερμανικής και μιας γαλλικής ομάδας από την μεθεπόμενη σεζόν.

Μπερτομέου: «Γερμανία και Γαλλία θα μπουν στην Euroleague το 2019-20»! (vid)

«Σας καλωσορίζω στο Final 4 του 2018. Ειδικά συγχαρητήρια στις 4 ομάδες που κατάφεραν να είναι εδώ, κάτι που είναι δύσκολο κάθε χρόνο. Μας πήρε 17 χρόνια να φέρουμε τη διοργάνωση στο Βελιγράδι. Είναι ο τρόπος μας να απομείνουμε φόρο τιμής στο μπάσκετ παγκοσμίως. Είναι σημείο αναφοράς για το άθλημα κι έχει παράγει πολλά ταλέντα. Με αυτό το Final 4 βάζουμε τέλος σε ακόμα μια επιτυχημένη χρονιά. Το μοντέλο μας είναι πετυχημένο, γιατί οι φίλαθλοι μας έδωσαν απαντήσεις με τα ρεκόρ προσέλευσής τους. Θέλουμε να μείνουν όλοι μαζί μας στο μέλλον, και θα δώσουμε θέση σε Γερμανία και Γαλλία από τη σεζόν 2019-20. Το κύριο μέρος του Final 4 θα γίνει στην Stark Arena, όπου εκεί θα στεφθεί ο φετινός πρωταθλητής», είπε αρχικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague.

Στη συνέχεια, έκλεισε το λόγο του, κάνοντας αναφορά στις τεχνολογίες που θα χρησιμοποιηθούν στην διοργάνωση, αλλά και στις παροχές που θα έχουν οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Turkish Airlines EuroLeague Final Four Opening Press Conference