Λάσο: «Τι απίθανη σεζόν ήταν αυτή»! (vid)

Λάσο: «Τι απίθανη σεζόν ήταν αυτή»! (vid)

Λάσο: «Τι απίθανη σεζόν ήταν αυτή»! (vid)
Η Ρεάλ Μαδρίτης δημοσίευσε την ομιλία του Πάμπλο Λάσο μετά την τρίτη νίκη στη σειρά με τον Παναθηναϊκό και την πρόκριση στο Final 4.

Η «Βασίλισσα» παρατάχθηκε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs όμως έκανε το break στο Game 2 στη σειρά με τον Παναθηναϊκό, πέτυχε το 2/2 στο WiZink Center και προκρίθηκε στο Final 4 όπου θα παίξει με την ΤΣΣΚΑ στον ημιτελικό.

Στο μεταξύ, οι «blancos» δημοσίευσαν την ομιλία του Πάμπλο Λάσο στα αποδυτήρια μετά από την επιτυχία των Μαδριλένων.

«Τι απίθανη σεζόν ήταν αυτή! Ε, παιδιά; Πόσο απίθανη χρονιά! Τόσα προβλήματα, τόσοι τραυματισμοί... Υπήρχαν στιγμές που είχαμε σκυμμένα κεφάλια, που σκεφτόμασταν "τι άλλο μπορεί να μας συμβεί; Τι άλλο;" Πλέον μόνο καλά πράγματα μπορούν να μας συμβούν. Θα πάμε να παίξουμε σε ένα Final 4. Είμαστε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Το κατακτήσατε με την αξία σας. Από αυτόν εδώ (σ.σ. Γιουλ) που δούλεψε οκτώ μήνες ώστε να επιστρέψει, από αυτόν εδώ που είχε οικογενειακά προβλήματα, τον Έντι (Ταβάρες), τον Κάρολ, τον Καμπάτσο, τον Ρούντι, τον Φαμπιάν, τον Φελίπε, τον Ράντολφ. Α, μου είπαν ότι τραυματίστηκες (γέλια). Το μόνο πράγμα που δεν μου αρέσει σε αυτή την ομάδα είναι να χάσουμε το χαμόγελο μας. Πάμε να παίξουμε κόντρα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θέλουμε αυτό το τρόπαιο. Το αξίζετε... Το αξίζουν όλοι όσοι δουλεύουν κάθε μέρα εδώ»!