Ρούντι: «Η κίνηση του Αντετοκούνμπο δείχνει πολλά»! (pics)

Ρούντι: «Η κίνηση του Αντετοκούνμπο δείχνει πολλά»! (pics)
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο πήγε στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης για να συγχαρεί τους παίκτες της «Βασίλισσας» και ο Ρούντι Φερνάντεθ σχολίασε την κίνηση του φόργουορντ του Παναθηναϊκού.

O Παναθηναϊκός έμεινε εκτός Final 4 για έκτη συνεχόμενη χρονιά αφού ηττήθηκε στο Game 4 από τη Ρεάλ κι αποκλείστηκε με 3-1 νίκες. Μετά το τέλος του αγώνα με τη «Βασίλισσα», ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επισκέφτηκε τα αποδυτήρια των γηπεδούχων και συνεχάρη τον Πάμπλο Λάσο και τους παίκτες του για την πρόκριση.

«Εκτιμώ πολύ αυτή την κίνηση. Δείχνει πολλά... Αυτή, ακριβώς, είναι η ομορφιά του αθλητισμού. Είμαστε αντίπαλοι στο γήπεδο, οι παίκτες του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζουν έναν σκληρό αποκλεισμό όμως όλα αυτά μένουν στο παρκέ. Εκτός γηπέδου είμαστε όλοι φίλοι...» ανέφερε σχετικά ο Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος αποκάλυψε ότι οι παίκτες της Ρεάλ συγκεντρώθηκαν μετά από τη βαριά ήττα στο Game 1. «Υπήρχε μια συνάντηση μεταξύ των παικτών κι ένα "δέσιμο" μεταξύ μας. Δεν ήταν εύκολη η κατάσταση που βιώσαμε μετά το πρώτο ματς όμως στο τέλος τα καταφέραμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.