Πασκουάλ: «Ο Γιαννακόπουλος δεν μπλοφάρει»! (vid)

Πασκουάλ: «Ο Γιαννακόπουλος δεν μπλοφάρει»! (vid)

Πασκουάλ: «Ο Γιαννακόπουλος δεν μπλοφάρει»! (vid)
Ο Τσάβι Πασκουάλ φιλοξενήθηκε σε ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο όπου αναφέρθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και παραδέχτηκε ότι ο Παναθηναϊκός υπάρχει χάρη στην οικογένειά του.

Ο Παναθηναϊκός παίζει τη... ζωή του στην αποψινή (27/4, 22:00) αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο WiZink Center, εκεί όπου οι «πράσινοι» θέλουν το θετικό αποτέλεσμα ώστε να γυρίσουν τη σειρά στην Αθήνα και να παίξουν την πρόκριση στο Final 4 σε Game 5. Στο μεταξύ, το ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο Movistar φιλοξένησε τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Λούκα Ντόντσιτς.

Τι είχε να πει ο Καταλανός προπονητής σε ό,τι αφορά τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ; «Είναι ο ιδιοκτήτης και μαζί με την οικογένειά του έχουν διατηρήσει αυτή την ομάδα στο πιο υψηλό επίπεδο, βάζοντας λεφτά από την τσέπη τους. Ο Παναθηναϊκός υπάρχει χάρη στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένεια του. Δεν μπορείς να εκτιμήσεις τις αποφάσεις του αν δεν κατανοήσεις τα κίνητρά του. Aν είσαι κοντά του, μπορείς να καταλάβεις τους λόγους που ενεργεί έτσι. Δεν μπλοφάρει! Αν ισχυρίζεται ότι θα ακολουθήσει τον δικό του τρόπο (σ.σ. το να παίξει στο Basketball Champions League), τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, είναι 100% σίγουρο».

Σε ό,τι αφορά τον Λούκα Ντόντσιτς, ο Πασκουάλ εξήγησε πως «κάθε 10 χρόνια εμφανίζεται ένας παίκτης που βρίσκεται σε ασύλληπτο επίπεδο. Κάθε 30 χρόνια εμφανίζεται ένας παίκτης σε... εξωγήινο επίπεδο! Νομίζω ότι ο Ντόντσιτς είναι τέτοιου είδους παίκτης»