ΠΑΟ για να... φέρω την σειρά πίσω!

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης (22:00, NS1) και έδειξε ότι μπορεί να κάνει την νίκη που ανατρέψει όλα τα τωρινά δεδομένα και θα φέρει την σειρά στην Αθήνα.

ΠΑΟ για να... φέρω την σειρά πίσω!

Τελευταία ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να μείνει ζωντανός στο κυνήγι του Final 4. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Ρεάλ Μαδρίτης στο Game 4 της σειράς, βρίσκονται πίσω στις νίκες με 2-1 και θέλουν να κάνουν την ανατροπή. Μια νίκη αλλάζει τα πάντα, φέρνει πίσω στο ΟΑΚΑ την σειρά και τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά για το ζευγάρι.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, θέλει να διορθώσει μικρές λεπτομέρειες και να καταφέρει η ομάδα του να πάρει μια υπερπολύτιμη νίκη μέσα στο «WiZink Center», ώστε να φτάσει μια... ανάσα από το Βελιγράδι. Οι παίκτες του ΠΑΟ είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για την συνέχεια και αυτό το γνωρίζουν καλά και οι αντίπαλοι τους.

Από την πλευρά της η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει το... δύσκολο και βρίσκεται μόλις μια νίκη μακρυά από ακόμα ένα Final 4. Η επιστροφή του Γιουλ, μπορεί να ήταν λίγο... άκαμπτη στην αρχή, όμως με τα κρίσιμα σουτ που πέτυχε, έδωσε άλλο αέρα στους Ισπανούς και σίγουρα μια λύση, που δείχνει σε καλή κατάσταση, στον προπονητή του.

Οι «μαδριλένοι» σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να επιστρέψουν στο «καμίνι» του ΟΑΚΑ και θα κάνουν τα πάντα η σειρά να τελειώσει στην Ισπανία.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 95-67
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 82-89
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 81-74
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ 27/04
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 01/05 (αν χρειαστεί)