«Η Μπουντούτσνοστ θα παίξει κανονικά στην EuroLeague»

Ο πρόεδρος της Μπουντούτσνοστ, Ντράγκαν Μπόκαν, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του Μαυροβουνίου άρχισε τις σχετικές διαδικασίες προκειμένου να συμμετάσχει κανονικά στην EuroLeague 2018-19.  

«Η Μπουντούτσνοστ θα παίξει κανονικά στην EuroLeague»

Η Μπουντούτσνοστ εξασφάλισε το δικαίωμα συμμετοχής στην επόμενη EuroLeague ως πρωταθλήτρια στην Αδριατική Λίγκα και ο πρόεδρός της, Ντράγκαν Μπόκαν μετέβη τις προηγούμενες στη Βαρκελώνη και είχε συνάντηση με τον Τζόρντι Μπερτομέου σχετικά με την παρουσία στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. 

«Αυτές τις μέρες απολαμβάνουμε τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του συλλόγου μας, την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας που μας δίνει το δικαίωμα να παίξουμε στην EuroLeague. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η Μπουντούτσνοστ είναι μέλος της επόμενης EuroLeague και θα συμμετάσχει στη διοργάνωση. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό» ανέφερε σχετικά.

Θυμίζουμε πως οι προϋποθέσεις που πρέπει να διευθετήσει, μεταξύ άλλων, είναι η χωρητικότητα του γηπέδου (σ.σ. απαιτούνται τουλάχιστον 5.000 θέσεις, το Sportski centar Morača στην Ποντγκόριτσα διαθέτει 4.000 θέσεις) και μίνιμουμ μπάτζετ 5.4 εκατομμύρια ευρώ.