Λάσο: «Δεν είδα καταστάσεις που να ευνοήθηκε η Ρεάλ από τη διαιτησία»

Ο Πάμπλο Λάσο μίλησε ενόψει του Game 4 της Ρεάλ με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως δεν βρήκε καταστάσεις στο Game 3 που η ομάδα του ευνοήθηκε από τη διαιτησία.

Λάσο: «Δεν είδα καταστάσεις που να ευνοήθηκε η Ρεάλ από τη διαιτησία»

Aναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο ενόψει του Game 4 της Ρεάλ κόντρα στον Παναθηναϊκό

«Μετά από ένα παιχνίδι σαν το χθεσινό είναι δύσκολο να 'φρεσκάρεις' το μυαλό και τα πόδια, αλλά είναι φυσιολογικό γιατί είναι μία αναμέτρηση με μεγάλη ένταση και συναισθήματα και πρέπει να αλλάξεις γρήγορα το τσιπάκι. Πρέπει να επανέρχεσαι άμεσα σε θέμα φυσικής κατάστασης αλλά δεν φαίνεται να έχουμε τέτοιo πρόβλημα.

Σε μία σειρά playoffs πρέπει να αναγκάζεις τον εαυτό σου να βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Εμείς το κάναμε από το πρώτο στο δεύτερο και η ομάδα βελτιώνεται σε τομείς του παιχνιδιού όπως την οργάνωση και το... διάβασμα που μπορούμε ακόμα να βελτιώσουμε. Ακόμα πιστεύω ότι δεν έχουμε κάνει εξαιρετικά ματς και το μόνο που πιστεύω είναι πως αύριο (27/4) πρέπει να παίξουμε καλύτερα».

Για την επιστροφή του Γιουλ: «Η επιστροφή του για μένα είναι σχεδόν πιο σημαντική από το χθεσινό ματς. Για καθένα, το γεγονός πως επιστρέφει για να παίξει και να είναι στο παρκέ μετά τον τραυματισμό και την δουλειά που έχει 'επενδύσει' στην αποθεραπεία είναι σχεδόν πιο σημαντική από το αποτέλεσμα του ματς. Αλλά και το αποτέλεσμα είναι σημαντικό και η αντίδραση στην ομάδας εντυπωσιακή».

Για τον κόσμο της Ρεάλ: «Η εντύπωση ήταν πως το 'Palacio' έζησε μία σπουδαία βραδιά, το κοινό ήταν θαυμάσιο και ήταν πολύ σημαντικό ότι σε σημεία κλειδιά του ματς και ειδικές καταστάσεις, όπου ζητωκραύγαζε και ενίσχυσε την ομάδα. Αύριο θα μας στηρίζει μέχρι... θανάτου από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό διότι πέρα από εμάς η νίκη ανήκει και σε αυτούς».

Για τη διαιτησία του Game 3: «Μιλάω πάντα αφού βλέπω ξανά το παιχνίδι. Δεν είδα στιγμές στις οποίες να ευνοήθηκε η ρεάλ Μαδρίτης από τη διαιτησία. Σκέφτομαι μόνο το παιχνίδι»