ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

PRE GAME 4 ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: «Όταν θριαμβολογούσαμε που έπαιξαν με ένεση στο Game 2 ήταν καλά, τώρα δεν είναι;» (vids)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θεωρεί δεδομέμνη την αντίδραση του Ολυμπιακού στο Game 4 με την Ζαλγκίρις ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματίες. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΚΑΟΥΝΑΣ: Κων/νος Μελάγιες.

Σφαιρόπουλος: «Όταν θριαμβολογούσαμε που έπαιξαν με ένεση στο Game 2 ήταν καλά, τώρα δεν είναι;» (vids)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, ωστόσο άπαντες στην ομάδα θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν. 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πριν την προπόνηση της ομάδας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για το Game 4 με την Ζαλγκίρις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του...

Για το παιχνίδι: «Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο δυναμικοί, με μεγαλύτερη ενέργεια και πάθος. Πρέπει να διαβάσουμε καλύτερα την αντίπαλη άμυνα και να αποφύγουμε κάποια λάθη. Σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η ψυχή και όταν η ψυχή είναι δυνατή υπερνικά την κούραση. Νομίζω πως θα βγάλουμε αντίδραση, γιατί η εικόνα που δείξαμε δεν αντιπροσωπεύει την ομάδα μας και μας αδικεί. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι η ομάδα ταλαιπωρείται από τραυματισμούς που χάλασαν την αρμονία και τους ρόλους. Τώρα όμως δεν υπάρχουν δικαιολογίες και πρέπει να πάμε για τη νίκη. Πρέπει να κάνουμε σωστά τα απλά πράγματα, γιατί από αυτά χάσαμε χθες. Δεν είχαμε συγκέντρωση και σίγουρα θέλουμε να είναι όλοι οι παίκτες ετοιμοπόλεμοι και συγκεντρωμένοι».

Για το αν πρέπει να αλλάξει κάτι στο αμυντικό πλάνο: «Δεν ήταν λάθος το πλάνο. Το πλάνο ήταν μια χαρά, με αυτό έχουμε πορευτεί όλη τη χρονιά. Το θέμα είναι ότι πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι». 

Για το αν είναι προτιμότερο να παίζει ένας παίκτης του επιπέδου του Πρίντεζη με τραυματισμό ή κάποιος πιο έτοιμος: «Αυτό το ερώτημα δεν μπορεί να απαντηθεί τώρα. Όταν γράφατε όλοι και διθυραμβολογούσατε μετά το δεύτερο ματς που έπαιξαν όλοι οι τραυματίες με ενέσεις, όλοι ήσασταν υπέρ. Τώρα με ρωτάτε αν πρέπει να παίζουν οι τραυματίες ή όχι».

 

Σφαιρόπουλος πριν το Game 4 με Ζαλγκίρις 1

Σφαιρόπουλος πριν το Game 4 με Ζαλγκίρις 2

Σφαιρόπουλος πριν το Game 4 με Ζαλγκίρις 4