Μια νίκη για να αλλάξουν όλα!

Αντωνία Σπανού
Μια νίκη για να αλλάξουν όλα!
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει της Ρεάλ (19:45, NS2) και θέλει μια νίκη που θα αλλάξει τα πάντα για την πρόκριση.

Να πάρει πίσω το πλεονέκτημα που έχασε στο ΟΑΚΑ θέλει ο Παναθηναϊκός και μια νίκη που θα φέρει νέα δεδομένα στην σειρά με την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην Ισπανία και θα παλέψουν σκληρά είτε για την πρόκριση, είτε για να φέρουν πίσω την σειρά και να... λύσουν τις διαφορές τους στην Αθήνα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν έχει κάποιον αγωνιστικό «πονοκέφαλο», το κίνητρο είναι στα ύψη όπως παραδέχτηκε και ο Τζέιμς και οι «πράσινοι», παρά την... αφιλόξενη Μαδρίτη, θα παλέψουν έστω για μια νίκη που θα φέρει το πλεονέκτημα και πάλι «σπίτι» τους.

Από την άλλη η Ρεάλ, μετά το σοκ της πρώτης ήττας, έδειξε να συνέρχεται άμεσα και θα κάνει τα πάντα για να μην επιστρέψει στην Ελλάδα. Η έκπληξη ήρθε από τον Σέρχιο Γιουλ, που μετά το καλοκαίρι και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, επιστρέφει στην αποστολή και φέρνει μαζί του μια νέα... αύρα και έναν ενθουσιασμό στην ομάδα του Λάσο.

Πάντως αυτό δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη για τον προπονητή του ΠΑΟ, αφού αυτή η επιστροφή είναι κάτι που περίμενε ο Πασκουάλ και δήλωσε ότι η ομάδα του είναι προετοιμασμένη για τον Ισπανό γκαρντ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 95-67
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 82-89
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 25/04
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ 27/04
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 01/05 (αν χρειαστεί)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.