Ρόμπερτς: «Πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά μας»

Κάτια Πετροπούλου
Ρόμπερτς: «Πρέπει να τελειώσουμε τη δουλειά μας»
Ο Μπράιαν Ρόμπερτς υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να ξεχάσει την άσχημη εμφάνιση με την Ζαλγκίρις και να κοιτάξει το Game 4.

Για το αν έφταιξε περισσότερο η επίθεση ή η άμυνα του Ολυμπιακού, ο γκαρντ των Πειραιωτών είπε στην κάμερα της Nova: «Πολλά πράγματα ξεκίνησαν από την άμυνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο μας ξέφυγαν πράγματα και η Ζαλγκίρις πήρε το μομέντουμ. Δεν είχαμε επικοινωνία και δεν ήμασταν οργανωμένοι όπως θα έπρεπε και ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε».

Για το αν προλαβαίνει ο Ολυμπιακός να ανασυγκροτηθεί μέσα σε 48 ώρες ανέφερε: «Πρέπει να το κάνουμε. Έτσι είναι οι σειρές. Δεν μπορείς να αφήσεις ένα ματς να σε επηρεάσει. Πρέπει να το ξεχάσουμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να έρθουμε πιο συγκεντρωμένοι, ειδικά στην άμυνα».

Τέλος συμπλήρωσε: «Όλα παίζουν το ρόλο τους. Χάνεις λίγο τη συγκέντρωσή σου όταν είσαι τραυματισμένος ή δεν έχεις ενέργεια. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τελειώσουμε την δουλειά μας. Απόψε δεν τα πήγαμε καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.