Σάρας: «Δεν έχει σημασία η μεγάλη διαφορά όσο το 2-1»

Gazzetta team
Σάρας: «Δεν έχει σημασία η μεγάλη διαφορά όσο το 2-1»
O Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε μετά το 2-1 της Ζαλγκίρις επί του Ολυμπιακού και τόνισε πως σημασία έχει το προβάδισμα της Ζαλγκίρις και όχι η μεγάλη διαφορά στο Game 3.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάρας Γιασικεβίτσιους

«Νομίζω πως παίξαμε με πάθος. Ήταν υπέροχο να βλέπουμε τον κόσμο να μας στηρίζει έτσι. Πρέπει να βελτιωθούμε μπασκετικά. Οι που μπορείς να αποκλείσεις τον αντίπαλο είναι τα δυσκολότερα στο μπάσκετ και η ομάδα απέναντι μας ξέρει πώς ακριβώς πρέπει να παίζει τέτοια ματς. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στις λεπτομέρειες. Νομίζω ότι σήμερα χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας στο τρίτο δεκάλεπτο. Το καλύτερο είναι ότι πλέον έχουμε το 2-1.Πρέπει τώρα να προετοιμαστούμε για το Game 4.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, αλλά και τους οπαδούς μας για την σπουδαία ατμόσφαιρα. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, παρά το αποτέλεσμα. Νομίζω πως οι παίκτες έδειξαν μαχητικό πνεύμα και είναι ώρα να ξεκουραστούμε, ώστε να είμαστε ξανά έτοιμοι την Πέμπτη. Το θετικό για εμάς είναι πως η σειρά βρίσκεται στο 2-1. Δεν έχει νόημα η τελική διαφορά στη νίκη»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.