Σίνγκλετον: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε!»

Γιώργος Κούβαρης
Σίνγκλετον: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε!»
Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε στην EuroLeague Greece για τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη, εξήγησε ότι τίποτε δεν έχει χαθεί και ότι οι «πράσινοι» μπορούν να «αποδράσουν» από την έδρα της Ρεάλ με τουλάχιστον μία νίκη...

Όσες φορές και αν δει κάποιος το δεύτερο παιχνίδι της σειράς μεταξύ Παναθηναϊκού-Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, δύσκολα μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκαν τόσα πολλά ριμπάουντ από τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ. Η διαφορά ήταν τεράστια, οι Ισπανοί κατάφεραν να ανανεώσουν πολλές επιθέσεις και... κάπως έτσι να φτάσουν στην τελική επικράτηση, στο break της έδρας και στην ισοφάριση της σειράς σε 1-1!

Ο Κρις Σίνγκλετον το γνωρίζει καλά. Και γνωρίζει ότι πρέπει να κάνει η ομάδα του την υπέρβαση στην... αφιλόξενη Μαδρίτη για να ανακτήσει τα κεκτημένα της κανονικής περιόδου! Λίγο πριν από το τζάμπολ του τρίτου αγώνα της σειράς στο «Wizink Center» της Μαδρίτης, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ μίλησε στην EuroLeague Greece, επανέφερε στο μυαλό του την... καταστροφική επίδοση στα ριμπάουντ του δεύτερου αγώνα αλλά υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι έτοιμος και οφείλει να είναι έτοιμος για τη μεγάλη νίκη που θα του δώσει και πάλι τον τίτλο του φαβορί στο κυνήγι της πρόκρισης στο Final 4.

«Άμυνα-Ριμπάουντ. Εκεί πρέπει να προσέξουμε! Στο δεύτερο ματς είχαν πολλές δεύτερες ευκαιρίες και πήραν πολλά εύκολα καλάθια. Αυτό δεν πρέπει να γίνει ξανά. Πήγαιναν τέσσερις παίκτες στο επιθετικό ριμπάουντ και εμείς είχαμε μόνο έναν και υπόλοιποι κοιτούσαν. Ήταν καλύτεροι στα hustle plays και μας έκαναν το 1-1. Τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε» ήταν τα λόγια του Σίνγκλετον, ο οποίος είπε για τη συνέχεια:

«Είναι τα playoffs. Έτσι είναι τα playoffs. Πρέπει να είσαι έτοιμος, αλλιώς πας σπίτι σου. Αν θέλεις να κατακτήσεις το τρόπαιο οφείλεις να είσαι έτοιμος σε κάθε ματς. Είναι το υψηλότερο επίπεδο και πρέπει να μπορείς να ανταποκριθείς», ενώ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του για την ήττα στο ΟΑΚΑ: «Σίγουρα είχαμε την ευκαιρία μας για το 2-0 στο ΟΑΚΑ την οποία και χάσαμε. Έχουμε αφήσει πίσω μας τι έγινε στα δύο πρώτα ματς και τώρα θα κοιτάξουμε να κάνουμε το δικό μας break στη Μαδρίτη. Πιστεύω πολύ στην ομάδα μας!»

Όσο για τα δύο ματς στο «Wizink Center» της ισπανικής πρωτεύουσας; «Προετοιμαστήκαμε και είμαστε έτοιμοι για να νικήσουμε! Πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και να τους δείξουμε την σκληράδα που πρέπει. Να κάνουμε εμείς τα hustle plays και να μην τους αφήσουμε να πάρουν ρυθμό. Να μειώσουμε τα λάθη που κάνουμε στην άμυνα. Αυτό που σου είπα και πριν. Άμυνα και ριμπάουντ και μετά θα δούμε τι θα έχουμε καταφέρει.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.