Πασκουάλ: «Είμαστε έτοιμοι και για τον Γιουλ»

Ο Τσάβι Πασκουάλ είπε λίγο πριν από την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για τη Μαδρίτη ότι ο Παναθηναϊκός σκέφτεται μόνο το 3ο ματς της σειράς, ενώ είναι κατάλληλα προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ έχοντας και τον Σέρχιο Γιουλ στο ρόστερ της. 

Πασκουάλ: «Είμαστε έτοιμοι και για τον Γιουλ»

«Πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό, να παίξουμε πολύ καλά στην άμυνα και να μην έχουμε αυτό το κενό διάστημα. Μέχρι στιγμής τα έχουμε πάει πολύ καλά, με εξαίρεση μόνο ένα δεκάλεπτο. Αυτό ήταν και το δεκάλεπτο που μας κόστισε στο δεύτερο παιχνίδι» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στη Nova και συνέχισε:

«Πρέπει να έχουμε ενέργεια, ένταση και να είμαστε προσηλωμένοι αρχικά στο τρίτο παιχνίδι. Να νικήσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας. Μας λείπει ένα στοιχείο εμπειρίας το οποίο μας είχε στοιχίσει στα εκτός έδρας παιχνίδια». 

Όσο για την αδυναμία που έχει παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός μακριά από το ΟΑΚΑ, είπε: «Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το παρελθόν. Όντως δεν τα έχουμε πάει καλά αλλά αν νικήσουμε θα λέτε ότι ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε. Οπότε ας αφήσουμε το παρελθόν και να κοιτάξουμε το μέλλον και το τρίτο ματς με απόλυτη συγκέντρωση».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Σέρχιο Γιουλ: «Προφανώς είμαστε ικανοποιημένοι που ένας από τους καλύτερους παίκτες της EuroLeague δίνει το παρών. Του ευχόμαστε τα καλύτερα. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, σίγουρα μας δυσκολεύει γιατί είναι ένας από τους καλύτερους. Όμως είμαστε έτοιμοι και γι' αυτό το ενδεχόμενο και να δώσουμε τη δική μας μάχη».